- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Elliot
senior tag
Anno kipróbáltam a Tidalt, hogy megnézzem, mennyire elérhetők rajta azok a zenék, amiket a Spotify-on hallgatok. Meglepően sok minden fenn volt, de aztán bejelentették, hogy egyes Samsung tévékről eltávolítják az appot. Mivel én pont tévéről akartam rákötni az audio rendszerre, így végül lemondtam róla.
Később, amikor újra iPhone-t vettem, észrevettem, hogy az Apple One előfizetéssel jobban járnék, ha a Spotify helyett Apple Musicot használnék. A hangminőség is nagyon tetszett a Spotify után.
Viszont van egy hatalmas lejátszási listám a Spotify-on, amit 2017 óta építgetek, és elég nehezen veszem rá magam, hogy áttérjek egy másik platformra. Tudok róla, hogy léteznek fizetős szinkronizáló weboldalak, de nem tudom,hogy mennyire megbízhatók.
Szóval egyelőre maradok a konkurensek előnyei ellenére is és továbbra is erősítem a Spotify tábort és inkább hozzácsapom az 6 dollárnak megfelelő forintot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged