- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe2zy
csendes tag
válasz
csibe2zy #272 üzenetére
Mivel mástól nem érkezett válasz, így válaszolok magamnak, hátha valakinek segítek ezzel is.
Annyi történt ugyanis, hogy kialudt a kis led végre. Kíváncsiságból rányomtam a bekapcsoló gombra, amire egy ikon jelent meg a kijelzőn, tudatva velem, hogy lemerült az akku. Eddig semmit nem jelenített meg, ezért én már ennek is örültem. Gondoltam teszek egy próbát, töltőre dugtam, majd pár perc múlva megpróbáltam bekapcsolni, és láss csodát bekapcsolt. Azóta megint tökéletes működik. Teljes rejtély számomra, hogy ez mi lehetett, de majd rákérdezek a szakszervízben, hátha válaszolnak valami értelmeset. -
csibe2zy
csendes tag
Másfél hónapja vettem egy Medion E2228T (MD 60250) notebookot. Eddig működött rendesen, de most nem tudom bekapcsolni. A kis zöld led állandóan világít, ha lecsukom, akkor is, de ez minden, amit produkál. A led környékén melegszik is. Semmilyen gombra, vagy lecsukásra nem reagál.
Lehet ezt a kütyüt resetelni valahogy? Az aksit nem lehet kiszedni, így meg vagyok lőve. Próbáltam neten tájékozódni, de semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest