- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lostprophet
aktív tag
-
lostprophet
aktív tag
válasz
jfhamike #280 üzenetére
Az első alkalommal 7 napig bírta, aztán alaplaphiba. 1 hónapot volt szervizben, azóta működik megint. Dobtam bele egy olcsó, WD M.2-es, 120 gigás SSD-t (PCX-en 8000 ft volt, megérte), és elégedett vagyok vele, amennyire ezek után lehet.
Az akkuidő olyan 6 óra körül alakul (csak kétcellás sajnos, de nekem fordításra, és böngészésre kellett, semmi másra, ahhoz pedig elegendő). Gyorsan elindulnak, semmi hangja nincs, mivel passzív hűtéses.
Finoman jár a zsanérja, nem ropog (mondjuk sokat hozzátesz, hogy nem műanyag a borítása).A gépen alapból Windows 10 S van, de ez alapján kapcsoltam ki (vagyis inkább változtattam át sima Home verzióra): https://support.microsoft.com/hu-hu/help/4456067/windows-10-switch-out-of-s-mode
Csak egyszer lehet megcsinálni, utána sima Home verzióként fog működni, visszacsinálni nem lehet (de nem is kell, otthon semmire nem jó az S Mode).
A sok gépeléstől a gombok fényesednek, de szerintem ez minden laptopnál így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- Premier előzetesen a Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
- iPhone topik
- Tesla topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest