- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gazda1
tag
válasz
salieri. #188 üzenetére
Nekem igazából nincs vele bajom, de kipróbálnék mást is, csak a kíváncsiság hajt. Édesanyámnak tavaly Compaq CQ57-es gépet (HP 630) vettünk újonnan 69.900-ért és teljesen rendben van. Ha kapható lenne még annyiért, simán lecserélném egy olyanra és maradna egy csomó pénzem is.
-
Multikiller
tag
válasz
salieri. #178 üzenetére
Én 2 hét után vittem vissza a P6812-őt, de 2 hónapig lehet, ha hibásnak véled. Csináltass egy Aldis kártyát valamelyik üzletben először. Bevittem, kérdezték mi a baja, mondtam, hogy túlmelegszik, az eladó felhívott valakit, nagyjából átnézte a dobozt, lehúzta a kártyát és visszaadta a pénzt.
-
msch
csendes tag
válasz
salieri. #167 üzenetére
Hasonló nálam is, de a rendszeresen merített és töltött akksinak köszönhetően nálam most 1%, 3-4 hét után, 5%-ról!
Ezzel nincs gond...De ezek a nagy hőmérsékletek nem tesznek jót.
De hogy a noti hűtővel sem tudtam még egy fokot sem levinni, teljesen kiakaszt...borzasztó
És nem lehet azt mondani, hogy egy gagyi hűtőt vettem volna -
-ICE-
csendes tag
válasz
salieri. #153 üzenetére
Nem tudom nekem azt mondta a srác ,hogy egyébként cserélné de mivel nincs mire ezért adja a lóvét ha akarom.Tervezési hiba pl a melegedés ami valóban idegesítő a zsanérok is szarul vannak szerkesztve korábban itt is írták,hogy lötyög akkor ha bezárja az ember meg szerintem eleve elég gyengének tűnnek hosszú távon lehet velük gond.Nincs HDD működés jelző rajta.Engem is zavart a bal oldalra pozicionált touchpad.Ezeken kívül amúgy semmi bajom nem volt vele és ha ár érték teljesítmény arányba nézem akkor simán jobb mint a drágább gépek.Persze ha nem nézem ezt a hibát.Mondjuk azt nem lehet tudni,hogy mennyi a hibás darab tehát itt a megbízhatóság az kérdéses.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest