- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multikiller
tag
Anno én is váltottam pár levelet a szervizzel nem javíttatás témában. Hát....
Nem mondanám, hogy IQ bajnokok ülnek ott. Full egyértelmű kérdésre visszaírt, hogy mi a kérdés? Nekem nem tűntek túl segítőkésznek.
Ár/érték arányban nagyon jók a medionok. Minőség és szerviz terén gyanús, hogy katasztrófa.
Inkább vettem egy Lenovot az árából, az legalább nem gyullad fel és minőségi gép jó szervizháttérrel! -
msch
csendes tag
Nem az a gond, hogy jól megy-e a játék rajta vagy sem, hanem, hogy a hűtés nincs megfelelően megtervezve, és a ragasztások ki tudja meddig bírják, aztán jönnek az ilyen olyan érintkezési hibák, a szervizzel meg még senkinek nem volt tapasztalata.
Sok az ismeretlen tényező.
Noti hűtővel sem lehet rajta segíteni egy fokot sem.
Az akksi probléma ismerős számomra is a p6812-nél borzasztó állapotban vettem meg, mintha használt lett volna. Rögtön 29%-os elhasználódást mutatott+85 fokig melegedett.
A p7624-nél már jobb a helyzet, az akksi most speciel nálam tökély, de a melegedés továbbra sem megoldott, 78 fok nem meggyőző a jövőre nézve, és én inkább eddig szimulátorokkal játszottam, úgy néz ki pl a F1 2011-et nem nagyon bírja (75-77 fok 2 percen belül), Dirt 3 meg 70-71 fok (hasonlóan 2-3 perc múltán).
Rezeg a léc...
Pedig nagyon sajnálnám a gépet, ha vissza kéne vinni, egyszerűen élmény rajta gépelni, szinte minden rendben van. Csak hát a megbízhatóság nálam alap.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest