- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
salieri.
őstag
Szerintem msi klónok ezek a mediionok.
nekem 2 százalékról indult és folyamatosan nőtt a 72 óra alatt még nálam volt.
A proci megengedett hőmérséklete max 85 fok,akkor ne legyen már 78-80 fok egy kis játék után.Nem hinném,hogy a lenovo tervezte.De lenovoban is csak a tp. széria a jó. -
salieri.
őstag
De elolvastam,azért mondtam vidd vissza minél előbb jelentsd be a panaszod!
Szerintem vissza lehet majd kérni a lóvét valahogy ,ez nem egy informatikai cég ,könnyebb menet! Meg tudják ezt a medionnál is,mert gondolom elég sokan visszaviszik!
Egyébként tényleg borzasztó silány maga a karosszéria is.Nekem pl a touchpad gombja meg a palmrest is sorjás volt! -
salieri.
őstag
Szerintem vidd vissza minél előbb! 2 hónapig fizetnek!
Nekem ma azt mondták (3 napos volt a gépem),hogy cserélik egy vadiúj gépre, na meg felkínálták még a pénzvisszafizetést, én ezt választottam! Be se kapcsolták a gépet, csak megnézték benne van-e minden tartozék a dobozban. Ennyiért egy szép állapotú garos Workstationt veszel a két legjobb notebook gyártótól, nem Toshibat. -
salieri.
őstag
na én kiszálltam a klubból.
-
salieri.
őstag
válasz
Multikiller #179 üzenetére
aldi kártya, minek?
-
salieri.
őstag
válasz
Multikiller #177 üzenetére
Te is visszavitted? Nekem holnap lesz 3 napos viszem is vissza, nehogy kifussak a 72 órából.
-
salieri.
őstag
-
salieri.
őstag
Sajnos nincs és elég szar a szerelése is nem olyan mint egy Thinkpad mikor vettem egy Asus K53 AB gépet pár éve megfogadtam ,többet business class alá nem adom, most meg elcsábítottak a hardverrel
A 3 év gart előre vetítve nem tudom mit kapnál egy esetleges tönkremenetel esetén ,vagy toldoznák foldoznák..
Amúgy nem lehet amiatt lassú,hogy minden sz.rt felpakol a gép?
Én majd fogok csinálni pár benchmark tesztet ma és prezentálom is itt.
De szerintem holnap vissza is viszem, az akksi elhasználódása eléggé idegesít,na meg az enyémbe seagate vinyó van. És a kijelzőnek egy ponton van kb 1,5 cm holtjátéka. -
salieri.
őstag
Na ,nem tudom,hogy gondoljátok ezt a Stress test + Game tesztet!
De próbáltam egyben a kettőt: Metro 2033 ,full grafikán DX 11 beállításokkal és szaggat mint az állat .
Kikapcsoltam az everest stress tesztet, majd ugyanúgy szaggat a játék.Továbbá akksi: már 9%-os elhasználódást jelez..
-
salieri.
őstag
Na kihoztam én is ezt a csodát!
Első benyomások:Full műanyag az egész gép, zsanérok elég instabilak ,már most van holtjátéka!
Most próbálok Aida alól inítani Stress tesztet , de Failed hibaüzit kapok, próbálkozom tovább, mindjárt megy rá a crysis.
DVD meghajtó tálcája elég nehezen jár.
Kijelző betekintési szögei elég alacsonyak.
Akkumlátor elhasználódás: 3% az elején.
Valami noname akku semmi SANYO vagy PANA cella. -
salieri.
őstag
valaki nem prezentálna képet a P7624-ről? megköszönném!
-
salieri.
őstag
Na most hívtak az Aldiból,mást informatikai cégnél nem tapasztaltam ilyen megbízhatóságot,már 1 jó pont!
. 1 db van az országba. Nem tudta meg mondani az úr, a pontos típust ,de remélem a P7624 lesz az.
A többi mind túlmelegszik igaz? Erről már kijelenthető, hogy nem veszi vissza az órajelet? Valamint akinek van ilyen gépe le tudná fényképezni ,lássam milyen élő képen?
2 hónapig minden indok nélkül vissza fogják fizetni az árát? -
salieri.
őstag
A P7624 nem tudjátok meddig akciós?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest