- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
msch
csendes tag
válasz
donsimon72 #112 üzenetére
Igen nagyságrendekkel jobb a helyzet ennél a típusnál, én is nagyon meg vagyok elégedve a géppel. Főleg a kijelző az ami nagyon tetszik, szuper ez a 17-es méret.
d.i.s.t.: Ennek nincs ilyen gondja. Én megcsináltam a 3x-i feltöltést-lemerítést. 5%-ról indult az akkumulátor elhasználódás és most 2% Aida64 szerint!! Szuper, és tényleg jól is bírja, ha energiatakarékosságot bekapcsolod, fényerőt lentebb veszed 5,5-6 de akár a 7 óra sem egy kitűzhetetlen cél vele. Ha már kicsit jobban igénybe veszed azért 3-ra lecsökken. De ez is szép sztem egy ilyen teljesítményű géptől ennyiért
-
d.i.s.t.
tag
válasz
donsimon72 #105 üzenetére
Köszönöm a segítséged,emésztgetem a leírtakat
Bármi egyéb tapasztalatot gyüjtesz,oszd meg légyszi,úgy látom sokakat érdekel a téma -
d.i.s.t.
tag
válasz
donsimon72 #93 üzenetére
Sikerült tesztelgetned a noti?Van esetleg valamilyen eredményed játékok,hőfokok terén?Tapasztalat a pár nap alatt,akár pozitív,vagy éppen negatív?Írj légyszi pár sort,ha lesz időd
-
Multikiller
tag
válasz
donsimon72 #91 üzenetére
Az 1-2 perc az kevés neki. Nekem a P6812 volt, hogy 20 perc stress teszt után sem ment 75 fok fölé, hiába 100%-on pörgött a Cpu + még hd videót is futtattam mellette, ellenben, ha bekapcsolsz még mellé egy 3d markot, vagy egy játékot egyből szétfőzi magát. Kb. 82 foknál bekapcsolt a szabályzás, ami drasztikus teljesítmény visszaesést produkál arra a pár másodpercre. Ugyanez a visszaesés normál játék mellett is érezhető. Nekem a skyrim, world of tanks, crysis 1 alatt volt ez jellemző. Vannak kevésbé erőforrás igényes játékok, pl. Half Life 2 alatt simán ment minden max beállítás mellett. Ezért kérjük többen, hogy próbáld ki így is, hidd el jobb ha te is tisztában vagy a gép teljesítményével. Ha nagyon melegszik valami, majd hirtelen visszahűl az nagyon nem jó. A nagy hőingadozástól előbb utóbb megadják magukat a forrasztási pontok és elválik a processzor az alaplaptól. A 3 év garancia jól jöhet ilyen szempontból.
-
d.i.s.t.
tag
válasz
donsimon72 #89 üzenetére
Szia!Én is tervezem ilyen noti beszerzését (P7624) rövid időn belül.Engem a terhelés alatti hőmérsékletek érdekelnének.Meg tudnád csinálni Multikiller fórumtárs teszt javaslatát a gépeden?(Stressz teszt + játék,hőfok mérés)
Köszi előre is. -
Rolli
aktív tag
válasz
donsimon72 #86 üzenetére
A procit milyen progival tudod húzni?
-
msch
csendes tag
válasz
donsimon72 #81 üzenetére
Még egy pár hőmérsékleti adatot tudnál írni nekünk, hogy terhelésen és alapjáraton milyen max hőmérsékleteket kaptál?
És azt is h laptop hűtővel érted-e el ezeket az eredményeket vagy sem?
Más:
Ha minden igaz jövő héten érkezik a p7624-esem, remélem ezzel nagyobb szerencsém leszA p6812-n hiába csináltam meg a háromszori teljes lemerítést-feltöltést, nem ment lentebb az akksi elhasználódás.
Pedig elvileg így kell.
Már alig várom!! -
Rolli
aktív tag
válasz
donsimon72 #82 üzenetére
Köszi,erre voltam kíváncsi.
Az enyim i3 370-es procival,ami gyengébb,és gt540m-es videókarival csinált 8450 pontot.
Kicsit többet vártam a 630M karitól.Igaz nem rossz,de újabbnak kellene hogy legyen,és jobbnak is elvileg
Sajna szemüveget nem tudok ajánlani
-
Rolli
aktív tag
válasz
donsimon72 #79 üzenetére
Csak nyugodtan
ebbe melyik videókártya van? -
Rolli
aktív tag
válasz
donsimon72 #75 üzenetére
Várom a 6-ot
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Notebook hibák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tesla topik
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Ipad Pro M2 11" 128Gb Wifi Cellular 9 hó garival
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest