Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android szakmai topik
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multikiller
tag
válasz
donsimon72 #91 üzenetére
Az 1-2 perc az kevés neki. Nekem a P6812 volt, hogy 20 perc stress teszt után sem ment 75 fok fölé, hiába 100%-on pörgött a Cpu + még hd videót is futtattam mellette, ellenben, ha bekapcsolsz még mellé egy 3d markot, vagy egy játékot egyből szétfőzi magát. Kb. 82 foknál bekapcsolt a szabályzás, ami drasztikus teljesítmény visszaesést produkál arra a pár másodpercre. Ugyanez a visszaesés normál játék mellett is érezhető. Nekem a skyrim, world of tanks, crysis 1 alatt volt ez jellemző. Vannak kevésbé erőforrás igényes játékok, pl. Half Life 2 alatt simán ment minden max beállítás mellett. Ezért kérjük többen, hogy próbáld ki így is, hidd el jobb ha te is tisztában vagy a gép teljesítményével. Ha nagyon melegszik valami, majd hirtelen visszahűl az nagyon nem jó. A nagy hőingadozástól előbb utóbb megadják magukat a forrasztási pontok és elválik a processzor az alaplaptól. A 3 év garancia jól jöhet ilyen szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest