Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
msch
csendes tag
Na közben csináltam néhány tesztet, hát nem mondom jól kitoltak velem, sztem valami használt akksit rakhattak bele. Kiderült, hogy már 29%-ig elhasználódott, úgyhogy akkor ezért merült le viszonylag gyorsan.
Hőmérsékleti értékek a következők voltak a stressz-teszt alatt (nem tudom melyiket kell nézni):
min. max. átl.
core 1: 42 83 kb. 72
core 2: 42 82 kb. 72A teszt alatt elindítottam még a dirt 2 demóját is, kb 2 perc után kiléptem belőle, és még vagy 5 percig futtattam a stressz-tesztet, nem ment lejjebb a hőmérséklet.
Úgyhogy egyelőre nagyon azon vagyok, hogy visszaviszem sajna, és ez csak az akksi miatt van, pedig am. egy tökéletes gép lenne számomra. Nagyon jó a billentyűzete, szuper vele gépelni is, halk és nem hullámzik. Pedig ez még drágább gépekben is előfordul. A kijelző is nem csillogós, semmi sem tükröződik benne, tűéles rajta minden. A gyorsaság tlánazért nem is a legfényesebb, mert azt hallottam ez a gyári kaspersky vírusírtó kicsit megfogja, illetev a frissítések letöltése miatt is lehet. Ezt írják is a használati leírásban, hogy az első pár alkalommal előfordulhat ez a jelenség.
Na majd meglátom még, lehet megpróbálkozom a nagyobb kijelzős p7624-essel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest