- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
schenker
tag
válasz
Il Padrone #67 üzenetére
kosz-kosz
-
schenker
tag
Ugy latom Egonnak meg helyen van az esze! ManOwar szinten tudott ertelmes emberi hangon megnyilvanulni! De sajnos a tuskok is regisztralhatnak...
Nem baj majd lenyom titeket a moderator! -
schenker
tag
Ne gondold mar mester mester hogy a P4 et veri az AMD?!
Ilyen suletlenseget nem hallottam meg soha!
Lehet hogy celeronnal jobb, de az Intel P4 et nem mulja felul soha a kurva eletbe!
Nagyon istenititek ti az AMDt de az Intelt + egyfolytaban szidjatok! Kicsit elegem van belole, mert az I P4 biztos hogy lealazza az osszes AMDt! -
schenker
tag
Jaj istenem de ostoba lettem...
Mar magammal levelezgetek (pontosabban valaszolok)! -
schenker
tag
-
schenker
tag
Az a helyzet gyerekek, hogy atallitottam a BIOSban a FSB cuclit es mo'ma lazan 2,68GHz en donget. Ne basszak ra feszultseget, jo ha az eredetin marad (BIOSban= auto ami kb. 1,5V)
Lenne meg 1 kerdesem:
Mire allitsam az Aperture Size-t a BIOSban? 32MB, 64MB, v 128MB? Ki tudja pontosan mire valo ez? A magyarazat szerint (angol): vmi PCI modban hasznalatos rekesze az AGP memorianak??? Szoval: mire allitsam..? -
schenker
tag
Szasztok skacok!
Minden eddigi hasznos infot koszonok... Az ur legyen veletek. Biztosan fel tudom en az FSB-t turni 133MHz re? Allithato ez a BIOSBAN? -
schenker
tag
1000 bocs a cimet elirtam.
Helyesen: Meddig huzhato a Celeron 2.0GHz CPU? -
schenker
tag
Sziasztok ismet!
Amint az a cimbol is kiderul, meg szeretnem tudni hogy meddig huzhatom. En MSI parti vagyok, az apaplapom es VGAm is MSI gyartmany. Szoval: letoltottem egy fuzzy logic 4 progit, amivel szoftveresen allithato a szorzo (multiplier) es a FSB. Ezaltal aCPU orajele novelheto. En ranyomtam az autora, ami auto meghatarozta a felso erteket. 2.0 bol lett 2.16GHz. De vajon merjem-e/szabad-e meg egy kicsit megtuningolni? Mondjuk 2.3 mar eleg jol hangzana!
Ez iranyban kernem velemenyezesuket?
Mit bir ez a proci?
Elore is rengeteg koszonom...
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen 7 5800X 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest