- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gLes
őstag
Nem lehet hogy ez normális?
Ha ennyi maxtor csinájja...és mint mondtam már hallottam Seagate-et is kattogni szépen...
De még gyanakszom a vele egy kábelen lévő Sony DVD-ROM-ra, ami egy fosh, de jó olcsó volt legalább
Bootolásnál elég lassan ébred fel...mármint elég sokat ököl rajta hogy mi is az...szóval a gyanú ténye fennál...
-
gLes
őstag
Egyébként lehet hogy egy átfogó portalanítás is jót tenne a hűtésnek...lehet hogy kelendőbbek lesznek ezután a sűrített levegős spray-k?
-
gLes
őstag
Nekem egy 120-asom van és minden indításkor kattog egyet (tehát minden hidegindításnál, amikor először feszültséget kap, melegindításnál nem, pl. reboot), és szerintem kb. azóta amióta a nyári meleg miatt beraktam még két ventit (az egyiket pont RÁ csavaroztam hogy hűccse a pociját
) Gondolom nem a táp teljesítményével van a gond, hanem az lehet, hogy amikor felpörögnek a ventik akkor hirtelen elszíjják a cuccot és kész a kattogás...de ha jön a tél nameg a hideg lehet hogy leszedünk párat elég hideg lesz az...elvileg menet közben a vinyó azért kattoghat, vagy inkább azért kapcsolhat ki, mert túlmelegszik, nem is nagyon, tehát önvédelemből, de mivel te épp filmet nézel vagy letöltesz, vár a munka nem lehet totojázni ezért folytatja a témát...egyébként Seagate-et is hallottam már kattognak...csak eddig azért nem hallottunk róluk itt annyi panaszt, mert ide a Maxtorosok jönnek panaszkodni...nah meg lehet hogy alig vesznek Seagate-et csak Maxtort, és a többség talán elégedett is vele
(Ezeket az adatokat nem tudom szakszerű statisztikai eredményekkel alátámasztani, csakúgy viccbő mondtam
) Szóval AIDA-val nézzétek hány fokos...mert az frankó hogy bírja a 60 Celsiust is papiron, nade nem biztos, hogy azt a vinyó is olvasta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jelszókezelők
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest