- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joco
aktív tag
Akkor engem tájékoztattak félre, így azért ''tűrhetőbb'' a helyzet.
Ezt egyébként eljátszották már 1-2x és megnyugtatlak, nem volt sok felszálló, viszont az a pár utas, aki volt a vonatom, mind jattolta az 5 rugót, a kalauznak a második vagonban már tele volt a keze. Így lehet gazdaságos a személyszállítás -
Dzsekó
addikt
Sok ember aki telefonon rendelt IC jegyet cseszett kimenni és átvenni (ugye magyarországon vagyunk) viszont mivel a jegyet csak fél órával az indulás elött kellett átvenni ezért addig nem is derült ki a MÁV számára hogy tényleg elviszik-e az adott jegyet.
Mivel az IC-re nagy a kereslet és szinte mindíg tele vannak ezért változtattak.
Ezek után teljesen jogos hogy ha előre rendelni akarsz, akkor minimum 1 nappal az indulás elött át kell venned a jegyet, az utolsó napon pedig érkezési sorrendben eladják a fennmaradó jegyeket. -
Dilikutya
félisten
Amúgy az elég tetű dolog, hogy kalauztól csak jókora felárral tudod megvenni a jegyet. Siettem haza Pestről, nem volt már idő sorba állni a nyugatinál (este, a szokásos hosszú sor), és nekem nem igazán volt kedvem az utolsó vonattal jönni, mert akkor nem érem el hazafelé az utolsó buszom, és szopok. Odamentem a kalauzhoz, felvázoltam neki a tényállást, mondta, a jegy+2000Ft pótdíj. Mondom ne vicceljen már, nem bliccelni akarok, de perceken belül indul a vonat és nincs már idő. Azt mondta, szálljak fel, majd elintézzük, ad jegyet, csak ne jöjjön felügyelő. Mondjuk ez rendes srác volt, alig idősebb nálam, de volt, hogy ezt nem tudtam elintézni egy másikkal. Azért ez milyen dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Steam Deck
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest