Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joco
aktív tag
Akkor engem tájékoztattak félre, így azért ''tűrhetőbb'' a helyzet.
Ezt egyébként eljátszották már 1-2x és megnyugtatlak, nem volt sok felszálló, viszont az a pár utas, aki volt a vonatom, mind jattolta az 5 rugót, a kalauznak a második vagonban már tele volt a keze. Így lehet gazdaságos a személyszállítás
-
Dzsekó
addikt
Sok ember aki telefonon rendelt IC jegyet cseszett kimenni és átvenni (ugye magyarországon vagyunk) viszont mivel a jegyet csak fél órával az indulás elött kellett átvenni ezért addig nem is derült ki a MÁV számára hogy tényleg elviszik-e az adott jegyet.
Mivel az IC-re nagy a kereslet és szinte mindíg tele vannak ezért változtattak.
Ezek után teljesen jogos hogy ha előre rendelni akarsz, akkor minimum 1 nappal az indulás elött át kell venned a jegyet, az utolsó napon pedig érkezési sorrendben eladják a fennmaradó jegyeket. -
Dilikutya
félisten
Amúgy az elég tetű dolog, hogy kalauztól csak jókora felárral tudod megvenni a jegyet. Siettem haza Pestről, nem volt már idő sorba állni a nyugatinál (este, a szokásos hosszú sor), és nekem nem igazán volt kedvem az utolsó vonattal jönni, mert akkor nem érem el hazafelé az utolsó buszom, és szopok. Odamentem a kalauzhoz, felvázoltam neki a tényállást, mondta, a jegy+2000Ft pótdíj. Mondom ne vicceljen már, nem bliccelni akarok, de perceken belül indul a vonat és nincs már idő. Azt mondta, szálljak fel, majd elintézzük, ad jegyet, csak ne jöjjön felügyelő. Mondjuk ez rendes srác volt, alig idősebb nálam, de volt, hogy ezt nem tudtam elintézni egy másikkal. Azért ez milyen dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Mini ITX félkonfig - DH77DF / i7-3770T / 8GB DDR3 / 120GB SSD
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest