- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
Nem, IC jegyet kapsz aznapra is, ha megveszed a pénztárban személyesen, és persze ha még van.
A 24 órával elöötte, csak a telefonos elöörendelésre vonatkozik. Persze így is hülység.
Jobb lett volna betartani a régi fél órával elöötte át kell venni rendszert. Mert volt már olyan, hogy a barátnööm indult volna Pécsrööl Bécsbe, nem vett elööre jegyet, ezért kimentünk 1 órával elöötte, de már nem volt szabad hely. Persze a vonaton még háromnegyedig üres kocsik voltak indulás elöött 5 perccel is. Nyilván kellettek a helyek a késööbbi állomásokon felszállóknak is, de azért csak nem annyi. A két pénztáros közül az egyik nem adta ki az addig fel nem vett elöörendelt jegyeket, de a másik ( az a kedves hangú, tudjátok pécsiek, mindig ahhoz menjetek, ha gond van ) az kiadta, volt még vagy 8 db. ìgy érte el rohanva indulás elöött 1 perccel a vonatot, és nem kellett azt hiszem 4500 t-ot fizetnie büntetésnek. Merthogy mindenképpen felszállt volna ugye.
Szóval, akkor is be kellett volna tartani a fél órát, és kiadni a fel nem vett jegyeket. Ha meg én rendeltem, és b*szok kimenni érte, akkor így jártam. Na de 1 napal elöötte!???
Most bécsbööl fogok hazajönni az ünnepekre, ha kellene IC-vel mennem, akkor ugye a MÀV szerint már most rendeljem meg a jegyem, mert késööbb már nem lesz, de vegyem át 1 nappal azelöött mielöött hazajönnék. Kár hogy már nincs Monty Python, írhatnának ebbööl az abszurdból egy jó jelenetet.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla