- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Molyember
tag
Kaidannel nem volt lehetoseged meleg romancra az elso reszben, ott meg hetero karakter volt. A 3. reszben valtoztattak ezt meg, nem valami kovetkezetes modon. Liaraval kevered szerintem, akit meg lehetett kornyekezni noi es ferfi karakterrel is.
A cikkhez meg, engem mar elveszitettek az Andromedaval. Ilyen dogunalmas wall of texteket meg eletemben nem olvastam, mint abban a jatekban. Felenel le is raktam. Semmi bizodalmam nincs mar ebben a franchiseban.
-
Apollyon
Korrektor
Bizony.
Bár nem játék, a Foundation sorozatot meg az Apple csinálta. Az Alapítvány könyvekben lévő két fehér férfi szereplőt sikerült két fekete bőrű lányra cserélni, akik úgy igazából csak egymásnak picsogtak 2 évadon keresztül, de a főgonoszok legalább valamennyire kidolgozott karakterek lettek.
Ellenben az Expanse sorozat utolsó pár évadja is Amazon, és mint könyvadaptáció, elég jól sikerült.A ME játékoknál viszont románc is akadt idegen fajok között, 3. részben már azonos nem esetén is, szóval nem sejtek túl sok jót a sorozattal kapcsolatban.
ME sorozat trailert ha lesz megnézem, nem lepődök majd meg ha valami retardált bohózat lesz, az esetlegesen készülő "Bioware" játék meg instaskip a legutóbbi "munkásságuk" eredménye után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest