- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"De az elmúlt évtized filmes-játékos termése után szinte garantált, hogy ez a ME film is valami vállalhatatlan woke szemét lesz."
Ezt a korszakot most kezdjük el magunk mögött hagyni több okból is, így egyáltalán nem biztos. Szerintem nem feltétlenül lesz túltoltabb annál, mint amit a játékban láthattál.
-
cucka
addikt
3. részben már azonos nem esetén is
Vicces, mert már igazából az 1. részben is volt meleg kapcsolatra lehetőség, Kaidan-al.
Csak ő meg akkora unalmas nulla karakter volt, hogy mindenki őt küldte el meghalni a Virmire küldetésben, és inkább a szexi űrrasszista katonalány Ashley-t választotta.
(Én is így voltam vele, utólag olvastam, hogy amúgy ő a meleg karakter)
Foundation - Ott az van, hogy a forrásanyagban nincsenek igazán karakterek, és aki van, az is csak ideiglenesen, mert több ezer évet ölel fel a sztori. Ebből így nem lehet élvezhető filmet vagy sorozatot csinálni. Szóval muszáj volt nekik az Alapítvány alapján saját sztorit írni, ami többnyire penetránsan rossszul sikerült. Kivétel a császár + Demerzel sztorija, az szerintem kifejezetten jó lett. Ja és a sorozat látványvilága 10 pontos, abban nincs hiba.
Szóval ott a legkisebb baj, hogy 2 fekete lány játssza a főszerepeket, engem pont ez a része nem zavart, inkább minden más amit írtam. Ha fehér férfi színészek lennének, akkor is pont ugyanilyen szar lenne.
Expanse nekem is tetszett, illetve játék adaptációban az Arcane 1. szezon abszolut 10 pontos hibátlan alkotás. Most jön a 2. évad, remélem, nem rontják el.
-
-
nubreed
veterán
A játékot meg felejtsék el,
Így van, az ex Bioware -es csapat (egy része), akik dolgoztak a Mass Effecten, most az Exoduson dolgoznak. [link] Az új Mass Effect helyett, inkább erre fókuszáljatok.
Ez a projekt vizuálisan annyira brutálisan jól néz ki, hogy arra nincsenek szavak. Remélem nagyon, hogy minden más szempontból is egy top tier játék lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- TP-LINK routerek
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest