- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
Nagyon féltem attól, hogy azt a mihaszna retkes Drew Karpyshyn-t hozzák...
Szerintem valakit valakivel összetévesztettél... Az ugye megvan, hogy Drew Karpyshyn az az ember, aki a KotOR1-nek és a Mass Effect 1-2-nek volt a vezető történetírója, de pl. a Jade Empire történetében is vastagon benne volt a keze? Magyarán pont azokban a Bioware alkotásokban, ahol sikerült emlékezetes, minőségi, nem egyszer áll leejtős fordulatot is rejtő (szvsz a KotOR1 és a Jade Empire is tartalmazott ilyen "aztak*rvaanyját az emberből kihozó, durva fordulatot) történetet kreálni.
Nekem úgy rémlik, hogy a Mass Effect 3 készítése táján ment el a Bioware-től, és ott javarészt nem is az ő eredeti ötletei valósultak meg végül. (Ő mintha a sötét anyaggal akart volna több mindent kezdeni, ami a második részben még csak pedzegetve jön elő a játékban.)
Egyébként jelenleg a fejlesztés alatt álló (rajta kívül más egykori vezető Bioware arco(ka)t is magába foglaló Exodus fő történetírójaként dolgozik. Szerintem elég kb. 5-10 percnyit utánaolvasgatni, hogy mi készül ott (történet szintjén is): kb. már most körberöhög mindent (pl. ME: Androméda vagy az új DA), amit a Bioware a távozása óta le tudott tenni az asztalra.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Hardcore café
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Reklámblokkolók topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest