- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Derrewyn
üzenetére
Ja, mint Facebook-on a reggeli tojásrántottát?
Nem nagyon használtam, pontosabban csak read-only módban ritkán, de erre ott lett volna pl. a Bioware fórum, amit eltüntettek a MEA-ra készülve. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ott úgy rémlik valamikor régen lehetett némi statisztikát látni a karakterünkről a telemetria alapján (amiből pl. később a DAI Keep is feltöltve indult, ha online módban játszottunk a DA első két részével), azzal talán mint ha lett volna olyan opció is, hogy feltölti az ottani galériába a screenshot-okat (sőt, a játék magától lőtt néha párat a szerinte meghatározó pillanatokban).
Bár most, hogy mondod, látom van Friends fül Origin-ben (csak még sohasem használtam), akkor még annak lehetne értelme, hogy ott küldözgessük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem nagyon használtam, pontosabban csak read-only módban ritkán, de erre ott lett volna pl. a Bioware fórum, amit eltüntettek a MEA-ra készülve. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)