- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Csináltam egy új karaktert, életemben először elegem lett a rövid hajból
De nem ezt akarom mutatni, hanem milyen eszelősen jó, ez a kamera mod. (Az első párbeszéd után látható) Mindig is baromira zavart, hogy pici a karakter, és kb a derekától felfelé látszódik csak játék közben.
Tudom, a legtöbben nem szerettek ennyit sz@arakodni, de tényleg eszméletlen jó modok vannak a játékhoz. Próbáljátok ki! Nem, nekem nincs érdekeltségem benne, pusztán a jószándék miatt sokkollak titeket
Ég, és a föld a különbség ahhoz képes, ahogyan megjelent. Még mindig olvasom más fórumokban, hogy ocsmányak a karakterek.
Hát az enyém most iyen in game:
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De nem ezt akarom mutatni, hanem milyen eszelősen jó, ez a