Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Én a legelső virágbolti verziót feltettem próbából egy 6430ra amibe gigás quadro kari volt, szóval először én is azt hittem hogy a gép a hibás, de mivel újabb gépen is előfodult illetve másnál is, így gyanítottam hogy nem az. Másrészről miért pont killnél, nem történik akkor kiugró teljesítmény növekedés, így arra utal hogy játék hiba. Ugyanígy ahogy multiban is néha elmegy a hang, sőt néha singleben is, viszont az olyankor amikor tényleg sok hanghatás/effect/beszéd/zene minden hallatszik egyszerre. Bár ez még lehet driver hiba is, de nekem még nem sikerült kiküszöbölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- Logitech G502X Lightspeed gamer egér
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest