Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
üzenetére
Valamiért azt hittem, hogy ez elsősorban nem zoom, hanem "pontos célzás" mód, ahol a második FOV vesztés inkább "büntetés", mintsem hasznosnak tekintett funkció. Ránézésre csak ilyenkor szorítja rendesen vállhoz a géppisztolyt, és emeli szemmagasságba az irányzékát a karakter. Eddig abban a hitben voltam, hogy ilyenkor kisebb a fegyverek szórása és/vagy kevésbé húz félre a célkereszt is sorozatlövéskor.
Még a játék legelején figyelgettem egy géppisztolyon, ami erősen félrehúzott sorozatlövéskor, hogy ebben a módban mint ha jobban viselkedne, de lehet hogy csak a zoom/FOV változás keltette illúzió vert át (vagy talán tényleg van ilyen, de fejlettebb fegyverekkel+képességekkel egyre elhanyagolhatóbb?).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest