Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Tudom én ezt énis de köszönöm az emlékeztetést
[csak a kis paraszti eszemmel azt gondolnám hogy az Androméda feketelyuka ami tudtommal sokkalta nagyobb mint a Tejúté,nyilván sokkalta erősebb is a vonzása ugye és ingame ahogy nekem tűnik elég közel kerülhetünk hozzá,de ha jól emlékszem ott mondja is a Kallo hogy ennél a pontnál se tovább mert az nagyon veszélyes lenne a Tempestre nézve. De ugye játékról beszélünk és ez bele is fér nem kukacoskodni vágyom,viszont nagyon jól megvan oldva szerintem ez az egész űrutazodosdi a trilogyba is nagyon tetszett a galaxis egész nézete stb. de itt az egész utazás felfedezése nekem iszonyat gyönyörű high beállításon fullhdén./SP] #4217
na el is röhögném magam egy-két travel közt beöregedne Ryder mamává nekem

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
na el is röhögném magam egy-két travel közt beöregedne Ryder mamává nekem