- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- iPhone topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillerKollar
őstag
4K-ban szeretnél játszani? Mert ha alacsonyabb felbontáson akkor lehet hogy a 2600K már sovány lesz az 1080 Ti mellé
4K-ban ha feltolsz mindent akkor szerintem még bírni fogja,én is azért rendeltem 4K monitort az 1080 Ti mellé. Jelenleg 1920x1200-ban játszok,oda meg már néhol kevés lett volna a 4770K,igaz azonos órajelen a Kaby Lake is alig gyorsabb,ezért döntöttem úgy hogy veszek egy 4K-s monitort hogy ne legyen CPU limitem,vagy vehettem volna új procit,alaplapot,RAM-ot és ezen a felbontáson lehet hogy még mindig itt-ott limites lett volna,de legalább többe is került volna mint a monitor. Viszont az megoldotta volna a RAM problémát mert DDR4-ből most biztosan 16Gb-t vettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Google Chrome
- Google Antigravity - ennyi volt?
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos fejegységek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Alienware 17r4 olvass
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

4K-ban ha feltolsz mindent akkor szerintem még bírni fogja,én is azért rendeltem 4K monitort az 1080 Ti mellé. Jelenleg 1920x1200-ban játszok,oda meg már néhol kevés lett volna a 4770K,igaz azonos órajelen a Kaby Lake is alig gyorsabb,ezért döntöttem úgy hogy veszek egy 4K-s monitort hogy ne legyen CPU limitem,vagy vehettem volna új procit,alaplapot,RAM-ot és ezen a felbontáson lehet hogy még mindig itt-ott limites lett volna,de legalább többe is került volna mint a monitor. Viszont az megoldotta volna a RAM problémát mert DDR4-ből most biztosan 16Gb-t vettem volna.