- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- iPhone topik
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabe89
addikt
-
Ryder62
őstag
Nem igen. Texmod progival működik. Ez úgy nézz ki, hogy a pályák, ruhák stb tpf formátumban vannak és minden egyes játék indításnál be kell tallózni a fájlokat a texmod progival és vele indítani a játékot.
Ekkor változnak a textúrák és csak azok amiket kiválasztok. Ha épp Surkeshen tartok, vagy az a küldi jön, akkor betallózom és úgy játszom. Ha túljutottam a küldin akkor legközelebb már nem tallózom be, mert fölösleges.
Texmod nélkül is lehet indítani a játékot, akkor értelemszerűen a standard graffal fut.
-
S1M0N
senior tag
Nem volt kár elvállalniuk, csak éppen ők sem gondolták, hogy ekkora meló lesz.
Számtalanszor leírtam már sok helyen, hogy nem is a szövegmennyiség a gond, hanem az, hogy az egymás után következő szövegek nem sorrendben vannak ID-zve, hanem nagyrészt össze-vissza.
A másik dolog pedig az, hogy minden egyes variációt tesztelni kell a csapatfelállásnál, mert van szöveg, amiket csak így tudnak összeilleszteni és/vagy megtalálni.
Ezek pedig nem két perces dolgok...
A munka leginkább offline halad, most a meglévő dolgokat szedik össze táblázatokba, amik szerint majd végig tudjuk próbálni a variációkat, amik során esetleg rábukkanhatnak még fel nem fedezett és le nem fordított dialógusokra.Amúgy meg nem kell háborogni (ez általánosságban írom), anno mások is elkezdhették volna, mégsem tették, megtiltva nem volt...
-
zolee0307
őstag
A végével úgy voltam, hogy volt egy mentésem, mikor a citadellre feljutunk, na onnan az összes elérhető befejezés lehetőséget kipróbáltam, szóval nekem is már csak a magyarosítás miatt lesz új. Én destroyt válaszottam, valahogy a 3 rész alapján ez volt szerintem a "jó" vég, legalábbis nekem. Azért van különbség a befejezések között. Egy kis happy ending azért beleférhetett volna a sok befejezés közzé.
-
genndy
addikt
A reaperek a scannelés miatt jönnek, azzal 'riasztod' őket. Ha megindulnak, akkor nem tudsz mást csinálni, mint menekülni, elmenni másik rendszerbe aztán később visszajönni. Ha jönnek, akkor szkennelni már nem tudsz többet, mert gyorsak, szóval csak a menekülés marad.
Van naplód, amiben követed a küldetéseket. A 'Priority' a főküldi, írja az előrehaladást, és hogy hová menj.
-KP- is jól írja, érdemes amit csak tudsz mellékküldiket megcsinálni mielőtt továbbmész a főszálban (nem mindet lehet, mert van amit már korán megkapsz, de olyan rendszerbe visz ami csak a főküldiben továbbhaladva lesz elérhető). -
-KP-
addikt
el kell menni a citadelbe és beszélni kell a tanáccsal. Onnantól jönnek majd ismét a küldik. Egy jó tanács. A priority küldetések előtt próbáld meg mindig megcsinálni a mellék küldetéseket. Sok esetben már nem lesznek elérhetőek, miután megcsináltál egy fontosabb fő küldetést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden, ami Unreal Engine
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged