- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Ez nem csak neked hianyzik, hanem a BioWare forum lakoinak a 99%-nak, koztuk nekem is. a ME2-ben o volt a fo villain, be nem fogta a szajat, az Arrival vegen is kaptunk egy exchange-et vele, erre az ME3-ban leszall, gyalul, majd mint aki jol vegezte dolgat (mondjuk - majdnem - jol vegezte a dolgat-) elrepul...
Erthetetlen... -
tiv83us
veterán
!!! SPOILER !!!
Valamit valamiert...(En sem vagyok oda az otletert, de csak igy eli tul elvileg Shepi
)
Egyebkent mar posztoltak olyan videot, hogy "Destroy" es a vegen EDI kiszall a Normandy-bol...
#3799: Ja es EDI "szemellenzoje" es zold lesz. De a Szinteziskor nem tiszta meg most sem, hogy akkor a Reaper-ekkel is "egyesulunk"
Mert az egy dolog, hogy latjuk, hogy elhagyjak a Foldet, de az nem, hogy vissza is huznak a melyurbe...
-
tiv83us
veterán
Na, 6950 War Asset, 100% Galactic Readiness, belevagok az utolso (ket) kuldetesbe, ennel tobbet szinte lehetetlen osszehozni, !!! SPOILER !!!
most a majd destroy-t valasztom a vegen, ha igy valoban fellelegzik Shepard a romok alatt a vegen, akkor "van remeny" -
tiv83us
veterán
válasz
pcMANiac #3775 üzenetére
Te vagy az arrogans kisbaratom, a szemelyeskedest meg lehet befejezni. A Mass Effect nem neked valo, ha nem kot le a sok "bla-bla-bla" es egybol ugrasz minden kuldetesre, amit a Journal kiir, hogy PRIORITY.
Nem koltozok vissza, ne izgulj. Inkabb menjel uninstallalni es Skyrimezz. -
tiv83us
veterán
válasz
pcMANiac #3752 üzenetére
Jol megy. Kifizetsz (?) 8-10k-t es utana uninstall, (a sajat inkompetenciadbol - ha ismerned a Mass Effect jatekokat, tudhatnad, hogy az osszes eddigi reszen vegig lehet rohanni, csak ugy nez ki, ez kicsit osszetettebb, mint a Skyrim. Lehet vissza kene koltoznom Magyarorszagra.
-
tiv83us
veterán
válasz
Televan74 #3608 üzenetére
!!! SPOILER !!! !!! SPOILER !!! !!! SPOILER !!!
London szamomra maga volt a tokely. Ahogy "elbucsuzunk" az osszes csapattagunktol, /a regiektol is tavkapcsolaton keresztul/, kemeny hangulata van, a zene is fantasztikus, a kuzdelem is a helyen van. A dolgok onnantol kezdve nem tetszenek, hogy elerjuk azt a nyamvadt teleport sugarat, es onnantol megjobban nem, hogy megjelink a God Child. En nem csatlakozom semmilyen peticiohoz, viszont tenyleg jo lenne egy-ket dologra valami epkezlab magyarazat, de szerintem itt meg nincs vege, hiszen mint tudjuk, Sheperd tuleli a "destroy" valasztast /Ha meg van a megfelelo mennyisegu EMS-ed/. Hackett beszede is fantasztikus volt, ezt be is kell idezzem:
"Never before have so many come together from all quarters of the galaxy. But never before have we faced an enemy such as this. The Reapers will show us no mercy, we must give them no quarter. They will terrorize our populations. We must stand fast in the face of that terror. They will advance until our last city falls, but we will not fall. We will prevail. Each of us will be defined by our actions in the coming battle. Stand fast, stand strong. Stand together. Hackett out"
-
tiv83us
veterán
válasz
Wasp_HUN #3236 üzenetére
!!! GAME-ENDING SPOILER !!!
De legalabb megtudtuk, hogy honna jottek a Reaper-ek es miert csinaljak azt amit. Tovabb gondolva, vegulis ok a jo fiuk, mert fenn tartjak az organikus eletet a galaxisban. A Catalyst-nak igaza volt abban, hogy hiaba most elpusztitasz minden szintetikust, a krealtak mindig lazadni fognak a krealoik ellen, ezek pedig a szintetikusok. az emberek pedig ha egy bizonyos szintre felfejlodnek, akkor mindig epiteni fognak szintetikusokat, akik idovel egyre intelligensebbek lesznek, majd jo esely van ra, hogy kiirtjak a krealojukat.
Az pedig kifejezetten egy erdekes otlet, hogy a Reaper "Isten" nem oli meg 50.000 ev civilizaciojat, hanem a fejletteb fajokat eltarolja...Reaper formaban. Emlekeztek meg Sovereign mondataira a ME1-bol? "We are each a nation...independent".
Es igy azt is megmagyarazza, hogy miert hagytak minket beken az elozo korben, mikor itt voltak...miert is bantananak, harvestelnenek egy olyan fajt, akik meg bunkosbottal kergetik a medveket (vagy forditva). Epp tuzetcsiholni sem tudtunk, nemhogy szintetikusokat gyartani.
Szoval az egesz makes sense, most attol fuggetlenul, hogy eleg sok kerdesre meg igy sem kapunk valaszt, sot Tali arcat sem latjuk most mar soha.../Ez utobbi kulonosen genyo huzas volt.../.ps: Vegsosoron nekem nincs sok bajom a befejezessel, a legnagyobb "bajom", iletve szomorusaggal tolt el, hogy az elmult 5 ev alatt megismert, megkedvelt karakterek, az univerzum, amiert annyira oda voltam (jobban, mint a Star Wars-ert, pedig ez nagy szo!), most mar soha nem lesz az ami. A Normandy ott ragadt valami lakatlan (?) bolygon, a Mass Relay-eknek, annyi, a Citadelnek annyi, tulajdnonkeppen az egesz Milky Way csapatai a Sol systemben ragadtak es joesellyes sok faj ezt nem engedheti meg maganak (magyaran kihalnak....) Es tul sokat mar DLC-kbol sem lehet kihozni, a First Contact War mar tortenelem, ott nem lenne sulya a donteseinknek, elotte meg az emberek meg a Foldon lebzseltek, az meg nem lenne tul erdekes...
-
tiv83us
veterán
Amugy azt valaki meg tudja nekem mondani, hogy a Galactic Readiness /azaz, hogy mennyit multizunk/ szazaleka, miben/mennyiben befolyasolja a jatekmenetet? Esetleg a vegkimenetelen mit valtoztat?
-
tiv83us
veterán
Komolyan mondom, a fullban meg lehetetlenebb egy rendes multi meccset talalni, mint a demoban
-
tiv83us
veterán
Nos, tegnap reggel befejeztem Hardcore-on, 33 ora, mellekkuldetesek 70%-a kb megcsinalva, FemShep, Paragon. Most elinditottam egy masik jatekot, ezuttal MaleShep, Renegade, az elozo jatekokban totalis mas dontesekkel /pl nem mentettem el Maelon Genophage munkajat, megoltem a Rachni-t, hagytam meghalni a Council-t, odaadtam az Illusive Man-nek a Collector Base-t...stb.
A jatek vegerol direkt nem irok semmit, meg azota is jar az agyam rajta...Nektek is fog
-
tiv83us
veterán
válasz
GeneraL_XTX #2998 üzenetére
6.-an 10 perccel a megjelenes utan vettem at az en ME3-mamat, 25. oranal tartok es meg mindig dugig vagyok mellekkuldetesekkel. Nem tudom hogy csinaljak, biztos supermanek
Vagy nem alszanak. -
tiv83us
veterán
válasz
ForRedGlory #2875 üzenetére
Beleszerkesztettem, de azert egy ME1-es tortenes szerintem annyira nem spoileres es amugy sem spoilerezett el semmit szerintem, csak egy kerdest tett fel. /Gondolom az ME1-el jatszottal, piacon van lassan 5 eve...Szoval szerintem ne ess neki egybol mindenki torkanak/.
-
tiv83us
veterán
Eddig 18 oram van benne a jatekban, egy halom mellekkuldetes megoldatlanul es a foszal kb 2/3-nal jarhatok. Es meg a multit be sem kapcsoltam. A 18 ora alatt nevettem, sirtam es a kettot egyszerre...Csak annyit tudok mondani, hogy 60 dolcsi...Money Well Spent.
Es most igy reggel 5:30-kor elmegyek aludni. Mindenkinek jo jatekot, melto folytatas es remelem melto befejezes is lesz. Talan holnap hajnalra -
tiv83us
veterán
válasz
ForRedGlory #2853 üzenetére
Melyik hsz-ek azok? Atjavitom oket, hogy masnak ne rontsak el az elmenyet. Olvasom folyamatosan a topikot, de ezekszerint atsiklottam felette...
-
tiv83us
veterán
Egyebkent az elso 5-6 ora jatek utan batran es spoiler-mentesen kijelentenem, hogy a jatek dugig van RPG elemekkel, megkockaztatom, hogy tobb, mint az 1-2 egyuttveve. Sokaknak jol fog jonni az a Story meg Action modszer, most mar teljesen megertem, hogy miert csinaltak igy BioWare-ek.
-
tiv83us
veterán
válasz
Har_melin #2824 üzenetére
Valoban tobb az atvezeto video es a scriptes parbeszed, mint az elozo reszekben, de szvsz nem a "manualis" parbeszedek karara, ugyanannyit lehet csacsogni kedvedre, mint eddig. Egyedul azt vettem eszre, ha valakivel mar mondjuk mindent kibeszeltel a Normandy-n es mar nem tudna ujat mondani, akkor nem jon fel a conversation wheel, hanem csak mond valamit a tag. Aztan ha tortenik valami, uj misszio utan pl. ugyanugy odamehetsz es lehet dumalni. Ezzel szerintem azt probaltak elkerulni, ami pl. Mirandaval vagy Garrus-szal volt a kettoben, hogy miutan kibeszeltetek mindent es visszamentel hozza dumalni, hogy "van-e idod dumcsizni", akkor odaboktek, hogy most epp nincs idejuk, mert report-ot irnak, vagy kalibralnak, gyere vissza kesobb. Szerintem ez igy jo otlet.
-
tiv83us
veterán
!!!Aki mar jatszott vele kb. 3-4 orat!!!
Tudtam en, hogy benne lesz Kahlee Sanders -
tiv83us
veterán
Csak annyit akarok irni igy (remelem spoiler mentesen), hogy a From Ashes-t rohadt nagy szemetseg volt lehagyni a korongrol. Ameddig egyelore eljutottam benne, rohadtul fontos szerepe lesz a sztoriban...
-
tiv83us
veterán
válasz
Wizard of Oz #2648 üzenetére
Boxon nem figyeltem van-e ra lehetoseg, mar mindegy, elkezdtem egy uj voros bombazoval
csab991: Igen, lehet. Class-t is lehet valtani, ha eddig pl. soldier voltal, valthatsz vanguard-ra, vagy amire akarsz.
-
tiv83us
veterán
AKI MAR JATSZIK (Nem spoiler)
Ti is eszrevettetek hogy mindenki hogy..."megfiatalodott"? Bailey, Udina, Enginer Adams...
-
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló #2622 üzenetére
Es tenyleg 30-as szintrol kezdek az importalas miatt, ugyhogy fel is toltam Hardcore-ra...
-
tiv83us
veterán
Nah, meg el sem kezdtem jatszani es mar jott is az elso blama....
Kettobol ketto karakternel eddig ez a helyzet....[link] -
tiv83us
veterán
Igen, barcsak 6:30 lenne...valahol az Atlanti Ocean kozepen annyi van
Apartman, ja, de attol meg lehet teraszom, vazze, ez nem panelAddig marhaskodtunk Kidussal a "Launching/Lunching Probe"-al a ME2-ben, mostmar mindig elbaszom a spellinget
-
tiv83us
veterán
Hagyja ma, tukon ulok vaze, 4:27 van delutan, verofeny, kint ulok a teraszon laptoppal, iszom a kolat, szijjom a cigit, varom, hogy Kidus hazahozza a kocsit es utana elhuzzak a p@#$-ba
Most olvasom, meg Stoh Buckot is kiengedtek a Mass Effect 3 launch day-re /csak menjen villamossal, ha lehet/
-
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló #2548 üzenetére
Hat akkor igy tuti Insanity-n kezdek neki, amugy "csak" Hardcore-t terveztem elsore.
-
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló #2526 üzenetére
Let meg taka a wild guess! Cerberus, Reapers!
ps:
-
tiv83us
veterán
No, mivel sokunk nemhogy csak meg orakig, de napokig, hetekig nem jatszik majd a jatekkal, barki, aki a jatekmenettel, tortenettel, karakterekkel...stb. kapcsolatban szeretne a topikban tarsalogni, az tossza ki a leheto legnagyobb SPOILER jeleket, hogy elkerulje, hogy szemelyesen baszcsizzam ki 30 napra, IP cimestul. Tudom, hogy ezt az ertelmesebbjenek nem kell kulon elmondani, de sajnos vannak (lesznek...) emberek a 100-as IQ alacsonyabb "oldalarol" is, nekik ezt most ide szepen megjegyzem, hogy tiszta legyen. Csiiiirsz!
-
tiv83us
veterán
válasz
Televan74 #2499 üzenetére
Tudom, mas kontinens, de nekem ket bolt is megerositette, hogy hiaba, hogy sima verzio, elorendelessel megkapod a Defender Armor-t, meg a ket fegyvert, de DLC-rol szo sincs...Ezert morgok epp. Lasd a linket a #2496-ban.
Egyetertek a taggal a DLC-vel kapcsolatban. Es vele is. -
tiv83us
veterán
válasz
Malachi #2489 üzenetére
Hat, a CE-bol az Arsenal Pack az kicsit faj, hogy nekem nem lesz, de majd idovel lehuzogatom DLC-n, a robotkutya kb annyira erdekel, mint a halaim a ME2-ben, az alternativ ruhak a csapattagoknak is jopofa, de elso vegigjatszaskor ugy sem arra fogok koncentralni (mivel kozben tervezem, hogy parhozamosan tolom a multit is, a tobb ora es a nagyobb "Galactic Readiness Meter" miatt).
Szoval magyaran $59+10 dollaromba faj, hogy egy olyan content-et kapjak, aminek mar a jatekban kellene lennie. (Ha lenne) legkozelebb a Reapereket is kulon DLC-n adjak ki?szerk: Link javitva....
orichalcos: Szo nelkul kipengtnem a borsos arat erte, igy is tervezek egy ilyen Alliance Edition-t a jovoben, mert eleg nyalcsorgato a kezzel foghato kodex, meg a sok kis kutyu, amit adnak hozza, csak hat 120 dollarert nyaljanak sot.
-
tiv83us
veterán
válasz
bolondember #2488 üzenetére
Ja, errol tudok, de a boxom kb 3 eves, nincs meg felhos balhe benne, ugyhogy ME1-2 mentesek a hard drive-on, meg flashdrive-on back-upolva
orichalcos: ezen a joemberen, tudsz segiteni? En utolara PC-n a Doom 2-es idoszakban jatszottam
-
tiv83us
veterán
Lehet konzolnal problemat jelenthet.
Amugy elegge be vagyok ragva, mert az egy dolog, hogy pre-ordereltem a simat es kapok par plusz cuccot, ez eleg genyosag, hogy a "From Ashes"-t, kulon meg kell vegyem $10 dolcsiert. [SPOILER LEHET] Mert ha egy "Zaeed"-et tartalmazna, vagy egy robotkutyat, a tokom banna,de mint tudjuk, nem egy hetkoznapi karaktert tartalmazes bizony ennek a jatekban mar benne kellett volna, hogy legyen! -
tiv83us
veterán
válasz
bolondember #2466 üzenetére
Az en valaszom ennel szalonkeptelenebb lett volna. (tartalmazta volna az "erre" iranyszot es a "verik" iget.)
-
-
tiv83us
veterán
Ha mar, ennyire kivancsi vagy miert vagyok fenn ejjel; tegnap este bezabaltam sult kolbaszbol es kidoltem hamar, aztan meg elkovettem azt a hibat, hogy a telefonomat nem halkitottam le es nagyanyam gondolom megfeletkezett rola, hogy itt hajnal negy van es ramirt egy sms-t
-
tiv83us
veterán
Oh, koszi, epp most akartam megnyitni, hogy megcsinaljam. Egyelore nem cserelem ki, mert az ejjel kozepe van es epp eleg, hogy a PH vilagos szinei kib@sszak a szemeim, nem akarom, hogy mikor lerakom a dockba az ablakot, meg jobban megvakuljak
Most ezt hasznalom.Amugy meg olvassgassatok ejfelig kicsit ejfelig, en jokat kacagok nemelyiken
Eddig ez a ketto a kedvencem:"Flight Lieutenant Jeff 'Joker' Moreau: [after EDI mentions she has Reaper hardware] And if this thing starts claiming to be the "vanguard of our destruction," then I got shotgun on the first lifeboat, okay?"
"Flight Lieutenant Jeff 'Joker' Moreau: Another dangerous alien aboard, Commander. Thanks. Why can't you collect coins or commemorative plates or something?"
-
-
tiv83us
veterán
válasz
Olajbogyesz #2436 üzenetére
Mindenhol!
-
tiv83us
veterán
En nem vettem eszre semmi akcentus valtozast. Szerintem csak tipikus Turian "akcentusa" van, kis californiai beutessel.
Amugy meg mindig o a VA. -
tiv83us
veterán
válasz
nanorambo #2425 üzenetére
Es a masodikbol es az elsobol
Es meg ketto a ME2-bol. [link]
[link]
Biztos te csinaltad ezt a trailert?Vagy hogy nem tudod, honnan vannak a kepsorok?
ps: Engem meg anyukam most tanit linkelni
ps2: Na, csak osszejott.
Egyebkent, hogy valaszoljak az eredeti kerdesedre is, szerintem nem rossz, csak kicsit ossze-vissza jonnek a kepsorok, nem tul osszefuggo. Az Anderson szovegelese is kicsit sok (tudom, ennyi all rendelkezesre a demobol, ennyit lehetett kihozni belole, csak szvsz kicsit sok es annyira nem illik bele).
-
tiv83us
veterán
A multkor meg te buszkelkedtel, hogy te mar reg jatszani fogsz vele, mikor en meg a sorban allok erte. Amugy a flipper is izgi, de tudok adomanyozni nehany igen komoly kvarc jatekot is (nemelyik valoszniluleg idosebb, mint te)
Amugy nem ertek hozza, de nem epp most beszeltetek rola, hogy amerikai proxy-val valahogy meg lehet bolonditani az Origin-t, hogy engedje EU-ban is futtatni mar 6.-an? -
tiv83us
veterán
válasz
sittes79 #2354 üzenetére
Senki nem mondta, hogy nincs. Csak eleg kemeny arat kell erte fizetni (jo, ez hulyen hangzik, mert vegulis a jatekok "ingyen" vannak...), de nagyon kockazatos felmenni Live-ra, mert ha a Microsoft lefuttat egy random check-et a halozaton es kiderul, hogy a geped meg van buheralva, akkor nem csak hogy letiltanak Live-rol, de az egesz gepedet letilthatjak...
Es akkor nem csak a multiplayer-nek lottek, hanem a konzolnak is. Szoval en inkabb kiizzadom azt a 60 dollart a jatekra, olyan gyakran ugy sem jelennek meg ilyen cimek, mint a ME3 pl. Evente ha harom jatekot veszek akkor mar szerintem sokat mondok.
A Blockbusterbol 3 napra barmelyik jatek az enyem 5 dolcsiert. Ha nem multiplayer orientalt a jatek, akkor boven vegigtolom 3 nap alatt. Sot sajnos altalaban 7-8 ora eleg (Lasd CoD sorozat, Gears of War es tarsaik...). -
tiv83us
veterán
válasz
Chabe89 #2340 üzenetére
Szerintem ami(ket) eddig a Destiny Ascension-nek hittunk, azok csak "sima" Asari Dreadnaught-ok, nem maga a gigaszupernagy Destiny Ascension Flagship. Ebben a trailer-ben kb 5-ot lattam belole, kizart, hogy 5-6-7...stb ilyen mereto flagship-eket csak ugy osszedobjanak par nap/het alatt a Reaperek "kedveert".
-
tiv83us
veterán
Most foglaltame egy peldanyt az itteni GameStop-ban, aszondjak legyek ott hetfo este 10-re, olyan sor lesz...
-
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló #2303 üzenetére
Akarhanyszor lenyomod a Harbinger altal iranyitott Collector-t, mindig eldob egy csomagot, ami maxra tol minden ammot.
-
tiv83us
veterán
válasz
Klikodesh #2301 üzenetére
Nem wikiztem, gugliztam. EDI embriot mondott.
Mar vartam, hogy valami tefajta killbuzz tag feltunjon
-
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló #2289 üzenetére
Nem az allomasnyit, az az allomas elvileg kikuldott egy jelet FTL sebesseggel a Com Bouy-ikon keresztul a galaxisban az osszes Geth-nek, ami atirta a virust.
-
tiv83us
veterán
At lehet adni Cerberusnak - Illusive Man-nek, ez teny. Sosem adtam oda nekik, ugyhogy nem tudom ugy mi tortenne, de igazad van, ez nagyban befolyasolhatja a tortenetet. (De ennyire??!)
Hajdi; Mantis is mocskosul lassan tolt vissza, marad a Viper, ha mar mindenkepp sznajperkedni akarok, de inkabb heavy pistol+Avanger, vagy Katana Shotgun.
-
tiv83us
veterán
0:49: Miranda rovidebb hajjal?
Garrus: Go out there, and give them hell! Fuck yeah!!!
orichalcos: Ja, nem piskota, ugy latom ott az egesz Migrant Fleet a Destiny Ascention-nel egyutt
Mekkora lezz vazze, be kell magam drogozni, hogy ataludjam a hetveget
-
tiv83us
veterán
orichalcos, itt a lancs tréjlered.
szerk: 0:41 es jesssz, ket nem ugyanolyan Capital Ship
szerk: Kib@szott jo trailer, eddigi legjobb!
-
-
tiv83us
veterán
Egyebkent ez qrva nagy blama, hogy egy 2km-es Reaper szanaszet hullott a Citadelen (foleg a Presidiumon), egyertelmu, hogy tobbezer eves kraft, total idegen technologia, siman athajokazott par dreadnaught-on, lelezerezett meg 4-5-ot az egrol, majd mikor a darabjaira hullik (olyan szinten, hogy csak a legkisebb "karma" majdnem agyonutotte Shepard-ot is csapatat), meg csak fontolora sem veszik, hogy baze ez lehet megsem Geth gyartmany. A videodhoz hozzaszolva...hat en is felb@stam magam, mikor a hulye council idiotanak nezett...
Na mindegy, 4 nap es remelem a pofajukba dorgolhetem, mikor Harbinger betekint a Turian Councellor irodajaba a Citadellen...Aki elszalasztotta volna a videot: 1:15-tol (Minor Spoiler Alert - tenyleg nem tul spoileres...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest