Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
#76144018 #10848 üzenetére
Képtelen vagy elővenni ME játékot? Az első két részt sem?
Az a baj, hogy minden út a végéhez vezet. Értelmetlennek tűnik játszani az első két résszel, félbehagyva a történetet. Ahhoz tudnám hasonlítani, mintha egy könyvet csak a feléig olvasnál el szántszándékkal, mivel tudod, hogy a többi része kritikán aluli.
nanorambo: A nagy "probléma" az, hogy olyan emlékeket adott a játék és olyan érzelmeket közvetített, amiknek még most is a hatása alatt vagyok.
Ezzel nem vagy egyedül, én is így éreztem, pontosan ezért fáj még mindig a végső befejezés. Azt meg sem merem említeni, hogy a Bioware-nek ott lett volna a lehetőség az indoktrinációval, vagy bármi mással, hogy összehozzanak egy normális befejezést akár fizetős DLC formájában. Erre is képtelenek voltak, ehelyett jöttek a különféle DLC-k, amikor a rajongóknak pont nem ilyesmire volt szükségük. Egyszerűen érthetetlen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest