- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Apple Watch
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cray Tyler
senior tag
Én vagyok a "haver", akiről szó van. A verzióm egy EA Value Games sorozatból való (ilyen szép narancssárga), Saturnba (Media Markt-ba?) volt kemény 1990 HUF, és biza volt benne Cerberus Network azonosító.

Azért írom csak, hogy ha esetleg valaki most szánná el magát megvenni a második részt, akkor ezt a változatot keresse.
-
Cray Tyler
senior tag
Te erre gondolsz. Ez 3 hónappal idősebb, és a google találati listában kettővel lejjebb van a működő topic linkje.
Ha meg az angolul nemtudóknak akarsz segíteni akkor az ábrát linkeld. De mivel a szóban forgó topic is eléggé vizuálisan szemlélteti a dolgot, úgy végképp nemértem miért töröd magad hosszasan. Pláne aláírásodat olvasva
László, szedd össze magad

-
Cray Tyler
senior tag
SPOILER
Lezli, most komolyan. Szerintem meg már lassan fél éve hogy valakik igen pontosan leírták a lehetséges opciókat és kombinációkat. És mivel a topikban minden tizedik kérdés ez, még mindig!, ezért akár első postra is belőném a fenti linket.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fűnyíró topik
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crimson Desert
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Polk Audio Signa S4 Dolby Atmos Soundbar
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 24GB White GDDR6X (ALZA GARI!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- MagyarLED! ZBook Fury 15 G7 15.6" IPS FHD, RTX 3000-6, i7-10850H, 32 / 1T NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- MacBook Pro 14" 2023 M3 / 8GB / 1TB SSD asztroszürke
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest