Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Televan74
üzenetére
De ha két karaktered is van, akkor így legalább Jane hűséges marad Liara-hoz, John pedig benézhet Tali sisakja alá anélkül, hogy félne Liara elvesztésétől (ami nem valószínű az első részes Ashli-Liara-Sperad választósdit tekintve, de sosem lehet tudni, ezt se hittem volna el, hogy így bekattan, mint most).

Szóval az én Jane-em is a kivetített fényképet fogja bámulni, amit John kikapcsolt, mikor megbeszélte Tali-val, hogy elmerülnek az antibiotikum mámorban (tetszett ez az alaposság).
NagyonOFF-aláírás: Te sem örülnél , ha hamis pénzt kapnál fizetésként!!! Ugye???
Nem érdekelne, ha elég jó hamisítvány. Ha boltos is elfogadja, és mások sem lőnek le másnap, akiknek a zsebükbe csúsztattam, akkor mindegy. De eleve zagyvaság, mert a warezért semmit sem kap a készítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- LG 50NANO793NE TV használt
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Lenovo ideapad T450, 8Gb, 500Gb ssd, Win10 Pro
- Gamer Gép - ASRock Z690, Intel I5 14400, 16GB DDR4, RTX 3070 Ti, 1 TB M.2 SSD, 850W
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest