Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
olanor
tag
Igen azt kifelejtettem hogy nekem az egész Cerberus dolog nem jön be. A legjobb az lenne ha egyből a legelején mondhatnád hogy köszi hogy összeraktatok de nem dolgozom nektek. Ez egy rpg , elvileg te kéne hogy megszabd milyen irányban megy a történet. De itt nincs választás. Vagy csak én nem tudok róla ? Nekem jobban tetszett a fantom státusz. Az hogy 2 éve nem látott Ashley/Kaiden nem értem miért jelenti azt is hogy eltűnik a játékban. Nem arra gondoltam hogy a nyakamba boruljon , de az hogy küld egy mailt és többet nem bukkan fel.... és én jobban szeretném az első részből összetenni a csapatomat. Azoknak ismerem a történetét. Az hogy Tali csatlakozhat az jó pont mert az első részben fix ember volt a csapatomban. A másik fix ember meg Ashley volt. Ha lenne rá mód most is őket vinném.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- GMKtec G3 Plus - N150 - Barebone
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Konfig Ryzen 7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX7900GRE 16GB!
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs