- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- iPhone topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Ha már ez a téma felvetődött, nekem sem ártana némi tanács. Egyel az Insanity alatti fokozatban (a magyar verzióban csillagvadász a neve) játszottam végig, de nem bírtam el a raktérbe betörő Oculus-szal. Mindenhol másutt mentem mint kés a vajban, a Geth Colossus nem volt gond, lenyomtam Praetorian-okat és a Reaper-embriót is. De az Oculus kifogott rajtam, ott lejjebb kellett vennem a nehézségi szinten. Első felbukkanásakor el tudtam kergetni a Cain-nal, de amikor visszajött, nem volt elég a töltés második lövésre. Kisebb fegyverekkel meg alig sebződött, állandóan a nyomomban járt, és a fedezékek fölé lebegve tartott tűz alatt, így elbújni sem lehetett előle. Kíváncsi lennék, ki milyen taktikával és fegyverrel nyírta ki az utolsó két nehézségi fokozaton.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest