- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Folze
aktív tag
Űrkadéton nem igazán veszélyes, na persze ha jól vannak a skill pontok elosztva.
Jut eszembe egy bug: a Benezia mátriárka találkán az egyik mob "Dobása" belökött a korlát mögé, ahonnan sehogyan sem tudtam kijönni
Elég sok plecsnit megcsináltam, DE nem elég csak a fősztorit megcsinálni röpke 6 óra alatt közel 300k xp-vel mert nem fogja megadni pl. "Játszd végig a Kvariánnal"-t.
Drizzt huh, adeptel csak tuti Űrkadéton játszanék, ja és persze csak Ashley-vel és Wrex-szel
esetlge Garrus a Kódfejtés meg elektronika miatt, bár a max kredit 9.999.999, a max omnigél meg 999
-
Folze
aktív tag
Beállítások / Játékmenet
Alapból bevan kapcsolva az Automentés
Első végigjátszásomat Űrkadéton csináltam Katonával, 25 óra alatt, 48-as szintig jutottam.
Csillagvadászon jóval többet kellett a mobokba lőni, hogy meghaljanak, meg persze nagyobbat sebeztek. Sebaj, Lőttem, Emeltem meg Dobtam, ennyiFegyókba a legjobb mod: Kinetikus tekercsek X, Súrlódásmentes anyagok X, Pöröly töltények X.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600 BOX
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest