Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tiv83us
    veterán

Neked folyamatosan nyíltak meg új felfedezetlen systemek a clusterekben, vagy már az elején rajta volt mind?
    Én most mentem el valahova, ahol mintha már jártam volna és csak egy systemre emlékeztem, de már kettő volt.
    A másik, gyakran találtál a systemekben elsőre nem látható dolgokat? Olyat, amire ha ráviszed az egeret, akkor megjelenik?
    És végül, sok olyan ásvány lelőhely van, ami csak akkor látszik, ha közel mész hozzá a makoban? A surveyed cuccok.

A bónusz meg: fel lehet borulni a makoval? Nekem eddig nem sikerült, nagyon magasról meg még nem zuhantam le.

Így hirtelen ennyi lenne :)

Folyamatosan nyilnak meg a clusterek, majd azokon belul a systemek. A vegen mar a majd' a 3/4 kepernyo tele lesz.
    A systemeken belul is veletlenul rabukkanhatsz valami kis aszteroidara, amit eloszor le kell scannelni, majd asvanyi anyagot vonsz ki belole.
    Ha a makoval nyomulsz egy bolygon, akkor a map-en mutatja oket /debris, anomality/.

Fel lehet borulni, de visszalokheted magad a negy kis sugarkilovo segitsegevel. /Vagy miaz.../.
    Ha nagyon magasrol lezugsz, max megserul a futomu.

Új hozzászólás Aktív témák