Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mobil flották
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya200
csendes tag
Hát mivel vagy 5x végigvittem alap hogy tudom fejből de egy sajna kimaradt

Amúgy van egy érdekesség a játékban ha teljesíted az elején azt a küldit amivel egy elkor bíz meg akkor az úrnő ad jutalmul egy díszt azt a dísz addig nem hagyott nyugodni még rá nem jöttem mire való
Van egy olyan küldetés amikor egy lezuhant szondát kell megkeresni de egy majom vagy mi ellopja az adatmodult ,na azon a pályán van egy protian rom a hegyekbe amit jelöl a térkép is és ott lehet felhasználni a díszt és kiderül hogy a protianok jártak a földön régen asszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Horgász topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amazon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van egy olyan küldetés amikor egy lezuhant szondát kell megkeresni de egy majom vagy mi ellopja az adatmodult ,na azon a pályán van egy protian rom a hegyekbe amit jelöl a térkép is és ott lehet felhasználni a díszt és kiderül hogy a protianok jártak a földön régen asszem.