Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megnyugtató érzés, h most már elég lesz megint csak kétszer tölteni egy nap.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
Antosz
tag
Nem is értem mi értelme olyan okos órának, amit naponta többször vagy akár kétnaponta le kell venni, hogy töltsd. Nekem bőven jó éppen ezért a Xiaomi Smart Band 7 Pro. Azt hetente egyszer töltöm azt cső. Sokat agyatlan Apple watch órákon. De ez a naponta töltögeted nekem nem jön be.
Apple iPhone 13, Lenovo Legion Y520 | 15.6 Gaming Laptop + 256GB M.2 (NVMe) SSD + 32GB RAM
-
hankock
tag
S8 két napig bírja, úgy, hogy minden működik rajta. (alvás, pulzus, véroxigén, stb.).
Én naponta teszem töltőre (kb. 60%-nál) este, mikor elmegyek fürdeni, plusz fogmosás. Mire végzek fel van töltve.
Így 23:30 percig rajtam van, 30 percig töltőn. Abszolúte élhető. (és így beázni sem fog) -
Nálam semmilyen extra merülés nem volt tapasztalható eddig sem.
Azt mondjuk el nem tudom képzelni mit csinál vele az,akinek naponta többször kell tölteni.
Azon kívűl,ha már gatya az akksi.[ Szerkesztve ]
-
ddaydome
aktív tag
A feleségem amazfitje kb 14 napig bírja 1 töltéssel, úgy hogy futáshoz is használja.
Az én xiaomim kb. 10 napig......
Érthetetlen számomra, hogy nem tudnak megoldani legalább 5 napos üzemidőt.... Nem kell olyan chip, amivel a gta v is elindul és akkor szerintem az üzemidő is növelhető."Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
Atee94
csendes tag
Mintha mindenki olyan helyen élne, ahol 5-10-15 naponta jutnak áramhoz és annyira szűkös az időbeosztások, annyira kiterhelt az eszközhasználatuk, hogy nincs idejük a nap 24 órájában valamikor 0,5-1-2 órára felrakni az eszközeiket(mert gondolom sokan használnak pl.okostelefont IS, amit ugyancsak 1-2-3 naponta tölteni kell, nem mondjuk 5-10-15 naponta.)
Abban az esetben megértem ha olyan helyre mennek napokra, vagy hetekre(pl. túrázni, hegyet mászni ) ahol sokáig nincs áramfelvételi lehetőség, de az is megoldható hordozható akksival, napelemes okosórával,célhardverral stb. stb.)
De az emberek 90 százaléka nem zord körülmények között él, mindentől elvágva, így nem értem hogy miért okoz hatalmas törést abban, hogy naponta v. kétnaponta tölteni kell az okoskütyüt.
A te konkrét esetedben egy okoskarkötőt hasonlítasz egy okosórához. Még konkrétan az okosóra egy csuklón hordozható herélt okostelefon inkább, kicsit megfaragva, de annak minden, vagy majdnem minden funkciójával, a nagy üzemidejű okoskarkötőd labdába se rúg funkciók terén egy okosórával, inkább egy okosított óra.Egyszerűen nem célra tervezték a kettőt.Az Apple watch is tudna kéthetes kijelzőidőt ha nem lehetne vele telefonálni, zenét hallgatni, hangot felvenni, Siri-t használni, üzenetekre válaszolni szóban és írásban. Nem lenne wi-fi és mobil kapcsolata, plusz az összes erőigényesebb feladat elvégzését nem lokálisan hanem az okostelefonon lévő appban végezné el.Nem lenne akkora kijelzője, stb stb.
"The only thing here built to last is the engine that turns your world to trash" - Slum Planet, 3teeth
-
joey04
titán
nálam nem volt extra merülés eddig sem. s7.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
-
Antosz
tag
válasz
Viktor0610 #14 üzenetére
Jaaaaa. Így már értem. Köszi.
Apple iPhone 13, Lenovo Legion Y520 | 15.6 Gaming Laptop + 256GB M.2 (NVMe) SSD + 32GB RAM
-
strogov
senior tag
Próbáld meg egyszer edzés módban hagyni 1 napig, és még akkor is alacsonyabb mintavételezéssel dolgozik mint az AW nyugalmi állapotban.
Amazfit GTS hivatalos adatok alapján 14 nap normál használattal, 25 óra (!) ha GPS is van. Az AW SE2-m gps+wifi 50 óra. Edzéssel nyilván kevesebb, de az AW egy H10-zel összevethető minőségben méri pulzust ha edzést kapcsolok nem egy random generátor mint a xiaomi cuccok. -
hankock
tag
Még egy nem feltétlenül ide tartozó, csak mint töltés.
Minden i telefon lighting csatlakozós (a i15 már nem), AW töltője usb-c. Korábbi töltőim usb-a - usb-c típusúak , így vettem egy átalakítót.
Viszont külföldi nyaralásra elfelejtettem elvinni. Azt tudtam, hogy így az AW nem fogja kibírni hét napig. Na mondom ez ügyes volt. Megoldás... Xiaomi 12x usb-c aljzatba AW töltő be, és láss csodát remekül feltöltötte. 30% óra töltés kb. 10% Xiaomi merülés. Így fér meg békésen a két rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iOS és iPadOS 17.1.1 is a hibajavításra megy rá az újdonságokkal készülő 17.2 előtt.
- Apple Watch Series 9 41mm Midnight AI Midnight SB S/M GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Új Garmin Fenix 7 2év garancia!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 s9 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- AKCIÓ! Apple Watch Series 6 44mm Nike fekete okosóra extrákkal garanciával hibátlan működéssel!
- Apple Watch SE 2nd Gen. 2022 40mm Midnight M/L GPS, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest