Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Na mentem egy solo kört. Meglepően nem sokkal vilt gyorsabb az RTX3060-on, olyan 72-75fps. Persze nem is volt pici pálya, mint a tutorial.
Nyilván béna is vagyok, rosszak a reflexeim, nem is ismerem még a játékot, de persze úgy lőttek le, hogy azt se tudtam honnan. Nyilván jobb felszerelése volt a másik játékosnak, de se hang alapján, se vizuálisan nem jött át honnan lőnek. Ez mondjuk Apexben vagy Arc Raidersben nem így van.
Továbbá ha itt is van heal, meg shield töltő, akkor miért csak egy hely van alul ezeknek? Illetve amin kiégtek és ezt nem csinálta a tutorialban, ha fegyvert váltottam, utána mindíg átváltott késre. Ha célzásra emeltem a fegyvert, akkor is késre váltott. Ha lőttem a fegyverrel közben akkor is késre váltott. Így nem egy életbiztosítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Philips LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Logitech Z906
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Minden, ami hőszivattyú
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Asztali PC R5 5500 RTX 2060 16GB DDR4 512GB NVME
- Core I7 4K MAGYAR ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- i7 11gen Lenovo ThinkPad T14s gen2 14" 4K UHD Kijelzővel!
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Core I7 4K OLED ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) ÉRINTŐS Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest