- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Szinte az összes Huawei topikban ki lett tárgyalva hogy Kínában a párt mindent ellenőriz... az összes céget. és minden állampolgárt. A mindenben nálam nincs kivétel, nálad ez lezár a Huawei cég beléptető kapujánál. Zsír.
Az alkatrészek még tágabb fogalom. És az alkatrészbe beletartozik egy csavar is. -
7Heads Drago
veterán
Bármilyen informatikai panel, alaplap stb. A te telodban biztos nincs ilyen. Inkább hagyjuk.
Azt a konteót én sose fújtam a Samuról.
Mellesleg a Samunak is vannak kínai beszállítói, de nyilván mind pártfüggetlen és ezt te mint vezér szurkoló első kézből ellenőrizted is ezt. A ruha vagy cipő boltban meg 1km-ről kiszagolod a kínai terméket. Én meg 100%-ig biztos vagyok benne hogy van kíni cuccod csak meg kellene nézni rendesen. Az autók is rengeteg kínai alkatrészt tartalmaznak, ha tudsz róla, ha nem. -
7Heads Drago
veterán
És ezt pont te mondod aki csak a Samsungért él???? Miközben egyre fogy a felhasználói bázisuk? Ahhoz képest hogy a Huawei kiesett semmit se léptek előre a piacon... nem véletlenül.
Ha bármilyen terméked van amiben van Kínában gyártott panel van akkor már adományozol a pártnak ezek szerint. És hogy van neked is az garantált! Saját vermedbe estél. -
FattyDove
őstag
Pénzbe kerül nekik, de rohadt sokat fejlődik* az arcfelismerés illetve a mozgáskövetés. Érted.. most tök jó, hogyha felismered a kínai tagokat fejről AI-vel, de mi az istent kezdesz az európaiakkal vagy a feketékkel? Egyfajta racial blindness-be (erre nincs magyar kifejezés) kerülne az AI más rasszok nélkül.
Amúgy amit említesz azt én pár napja linkeltem egy (huawei) cikk alá, és a komcsi fanok leugattak, hogy kamu, meg csak a szerverről törölték, miközben a valóságban a telefonról
Hát ide jutottunk így 2022 végére az internet korában.. Egyesek a sárga kommunistákat imádják, akik koncentrációs táborokat tartanak fenn.
* Amikor jópár éve Beijingben voltam a reptéren (átszállás), akkor addig be se tudtam lépni a reptérre, amíg nem volt retina és véna szkenner + ugye ujjlenyomat. Amikor az egyik terminálból mentem át a másikba busszal (a magyarok 48 órán át vízum mentesek a fővárosban), akkor teljesen véletlenül kaptam egy rendőrt (vagy valami ilyesmit) magam mellé a buszra, hogy nehogy ne a városban szálljak le (holott megtehettem volna). Plusz még "véletlenül" kivettek a sorból is (egyetlen fehér voltam) egy bomba tesztre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest