Már itthon is kapható a Mate 50 Pro

A csúcskamerás Huawei telefon ára rendkívül borsos lett.

Elérhető Magyarországon a Huawei legfontosabb idei készüléke, a Mate 50 Pro, amely a HMS csomag és az EMUI 13 felület viselt dolgival nyilvánvalóan a kamerarendszerre fókuszál. Azért remek 6,74"-es és 120 Hz-es OLED panel, meglepő fordulattal visszahozva a méretes noccsot és a 3D-s arcazonosítást a szériába. A Snapdragon 8+ Gen 1 is remekel kitűnő optimalizálással, ám az 5G modemről éppúgy le kell mondania a vásárlóknak, mint a Google Play szolgáltatásokról.


[+]

Kárpótolhat nemcsak a jófajta, széles látószögű elő- és hátlapi kamera, vagy a 3,5x-ös és 7x-es nagyításban is remek zoomegység, hanem az 50 megapixeles főkamera is, amely 10 lépésben képes a rekeszértéket állítani, és téma (mondjuk tájkép vagy portré) és időszak szerint (nappal vagy éjszaka) automatikusan vált a blendeértékek között.


[+]

Az Ultra Aperture Xmage fantázianevű megoldáshoz XD Fusion Pro képfeldolgozás és alacsony JPG tömörítés jár a kiemelkedő dinamikáért, színkezelésért és részletességért, az összes kamera esetében. A portrék különösen jó minőségűek. Komplett galériánk itt tekinthető meg, a rekeszértékekről pedig itt értekeztünk részletesen. Mindez tényleg meggyőző, ám a 8/256 GB-os Mate 50 Pro ára Magyarországon kifejezetten borsos lett: 580 ezer forintért került a méretes telefon forgalomba, és a Telekom kínálata mellett több online, illetve offline áruházban is össze lehet futni vele, ezüst vagy fekete színben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés