- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Na mert az autó akku gyártásba ezek szerint senki se hall bele?
Az Applet annyira érdekli a kínai elnyomás hogy a teljes gyártást oda vitték anno. És csak lassan tudják onnan kiszervezni. De kétlem hogy pl Indiában vagy Afrikában sokkal jobb lenne a helyzet... Pont telibesz@rják a helyi lakosokat. És ez nem csak most van így, hanem régen is volt és 100 év múlva is így lesz.
Az összes gyártót a profit érdekli, mindegy melyik országban van a székhelye. Ha ezeket nem látod akkor mesevilágban élsz, vagy egy üvegkalitkában. -
7Heads Drago
veterán
Kik várják? Én nem, meg sokan mások se. Szóval ne általánosítsunk.
Nincsenek illúzióim más gyártókról se, mindegyik lopja az adataimat.
Hasonló kamerás telot senki se csinál jelenleg. Ami egyedi az meg árban is az szokott lenni sajnos. És ez bármire igaz.
A gányolt appok meg sok más telon is fent vannak.
Én most konkrétan egy iPhonet próbálok használni, de katasztrófa a 2 sim kezelés és a hívásinfó 2022-ben. Röhej az egész. De sajnos nem is tudom hogy mire váltsak. Lehet hogy inkább akkut cseréltetek a P30-ban. -
Tschubi
tag
Szerintem nem teljesen más. Nagyon ide illik ez a közel 100 éves (!) idézet:
"Számon tarthatják, mit telefonoztam
s mikor, miért, kinek.
Aktákba irják, miről álmodoztam
s azt is, ki érti meg.
És nem sejthetem, mikor lesz elég ok
előkotorni azt a kartotékot,
mely jogom sérti meg."
Csak azért mert azt mondja, én egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy a gugli nem adja át a rólam gyűjtött adataimat a magyar államnak. Nemzetbiztonsági érdek és már meg is van az indok . -
Pinyo16689
senior tag
Minden kínai állampolgárnak teljesíteni kell, amire az állam kéri. Nem gondolod komolyan, hogy bármely kínai gyártó független a kínai államtól? Hogy rájuk ez nem vonatkozik? Hogy a többi kínai tech cég nem ugyanazt csinálja, pont ugyanúgy? Ez, hogy ezt a kém dolgot kihegyezed a Huaweire, ez viccnek is rossz. Pont ugyanolyan a Xiaomi, az Oppo, a Honor, és sorolhatnám. Az adatgyűjtés az egyik legfontosabb része a mai nagy tech cégeknek. Az információ hatalom. És pénz. És a Google, az Apple is pont így csinálja. Talán a Samu nem annyira, de csak mert Dél-Korea nem nagyhatalom. Bár az adatokkal kereskedni is lehet. Remélem, nem kínai telefonod/tableted/laptopod van. Mert pl. a Lenovo is kínai. És tudom, többen írták, hogy inkább a Google, vagy Apple gyűjtse az adataikat, mint a kínaiak, de szerintem ez csak érzésre jobb. Egy harmadik fêl által gyártott tech eszköz( mind szoftveresen, mind hardveresen) , amin rajta vannak az adataid, az "életed", ami csatlakozik a világhálóra, hát, nem tudom... Papírpénz, papír csekk, papír alaú levelezés,papír térkép, személyes beszélgetés, ez a legbiztosabb, ha az ember nem tudja ezt elengedni.
A teló amúgy szerintem is drága, nem vennék én sem Google nélkül (pusztán praktikus okokból), de sajnálom, hogy kivéreztették az egyik leginnovatívabb gyártót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest