- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Bandetad66
csendes tag
Hmm...Igazad van.... Szóval,adott egy márka,(igen,erre a sz.arra gondolok) ami gyakorlatilag tök ugyanúgy néz ki már nem is tudom..10-11es széria óta...de az emberek képesek cserélgetni évről évre... sőt, várják....cikkeznek róla, úgy,hogy még az elődje!sem jelent meg a piacon...WTF??? 🤣🤣🤣🤣Beteg egy világ ez...utat tört a sötétség...
-
szekra
addikt
válasz Viktor0610 #9 üzenetére
Ezzel mit kezdjek? 5 év telt el a kettő között amit beraktál.
-
Gubu0101
veterán
válasz kakuk.tamas #3 üzenetére
16-rol van mar pletyka,hogy ott valtozni fog a pro es pro plus merete.A pro 6.3-ra plus 6.9-re a periszkop lencse miatt.Tudom meg korai de minden pletykanak van alapja
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
MODERÁTOR
-
prolad
addikt
Ha már van iPhone 16, nem kaphatnánk azt egyből a 15 helyett?
-
válasz Viktor0610 #5 üzenetére
Csak az Ultra esetében
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
MODERÁTOR
-
macikos
addikt
Reméljük az ára is nőni fog...
-
kakuk.tamas
addikt
A sima pro mérete ne változzon, és ennyi a lényeg.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
StyIe
újonc
Kit erdekel? Varjuk az ios 17 fejleszteseket, van mit potolni.
-
<Adamsky>
nagyúr
Nem értem, hogy mire ez a finomkodás (+0,2"). Ha lúd, legyen kövér! → 10", és akkor egy kihajtható dugóhúzó, körömolló, fogpiszkáló és körömreszelő is elfér benne.
Súly? Szintén nem érdekes! Újra divatba hozzuk a hózentrógert. A fejlődés nem állhat meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest