Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #54625216 #74 üzenetére

Végtelenül futjuk ugyanazokat a köröket, játszod a hülyét, ugyanazt nem írom le 50*, és értetlenül nézel hogy dehát miért?... Viszlát ;)

Az elkovetkezo 50 évben ha lehet így felejts el pls...

törölt tag

válasz #54625216 #72 üzenetére

"Te állítottad, hogy a Neuralink alapítók céljai a felvásárlást követően megváltoztak, ami tényszerűen nem igaz."

Nem. Még mindig nem...

"Tehát szerinted az FSD egy nem létező termék és soha nem is lesz belőle semmi?"

Ahogy "sugallta"? Szakadok ;]

"Már csak azt kellene megindokolnod, hogy miért"

Megtettem...

"elég hamar személyes síkra terelted a vitát."

Tenymegallapitae volt csupán :B

"de ha üzletember, akkor minden kijelentését termékbejelentésként kell értelmezni?"

Amikor a saját cégeivel kapcsolatban standuppol? Komoly? musk egy marketing zseni... Ez sose volt kérdés. Hogy te hogy kezeled amit mond a saját problémád, én leirtam hogy megint tovább nyujtozkodik mint a földön bárki takaroja ér....

Innentől meg nem értem mi a gondod...

törölt tag

válasz #54625216 #70 üzenetére

"olyasmit állítasz, ami konkrétan nem igaz"

Csak mondom hogy ezt te kezdted ;]

"Konkrétan milyen terméket adott el, ami szerinted nem létezik és nem is fog?"

Fizikai termék? Neked taxizo fsd? Hány éve jövőre? Tudom az is igazából egy izgalmas kép egy ötlet egy lehetőség a sok közül ;] Ezen túl meg az egész ironman marketing maga körül, de lényegtelen...

" A mondat többi részét miért nem idézted?"

Mert egy baromság. Csak mint írtam a musk mosdatas közben úgysem fogod fel... Írtam miért.

"Ha nem tetszik nem kell se komolyan venni, se egyetérteni velük, csak felesleges olyan tényszerűen hamis állításokkal manipulálni, hogy az alapítók céljain bármit is változtatott volna a Musk féle felvásárlás."

Felesleges magyarázni hogy musk almodozoasa és ígéretei nem is úgy vannak és nem is úgy gondolta. Iszonyat szánalmas ez a fanboy mentalitás. Továbbra is az a gond, hogy alap dolgokban nem értünk egyet... Clarke nem egy multimilliardos üzletember volt aki a saját szekerét tolta ezzel. De ezt is írtam. Amíg ennyire alap dolgokat nem látsz nincs miről beszélni

törölt tag

válasz #54625216 #68 üzenetére

"szereti beszélni róla, hogy hosszú távon milyen izgalmas jövőbeni lehetőségek rejlenek ezekben a technológiákban"

Hogyne, és néha eladja mint terméket mert taxizni fog már nemsokára és pénzt keres, de nyilván nem úgy gondolta soha ;] Ne menjünk bele hogy az általam felsoroltak közül melyiknek van értelme magas üzleti kockázatok mellett is, ez a brand építés miatt fontos szerintem sokkal inkább... De ezeket már lejátszottuk, fölösleges újra kezdeni a "jaj valaki bántsa a muskot meg kell védeni mostazonnal" köröket. Uncsi már...

"hogy a neuralink alapítóinak céljait gyakorlatilag nem mutálta meg a szokásos muskista felvásárlás"

Sose írtam hogy a roadmapen változtatott volna, pusztán rálicitált egy álomvilágban arra amit okkal nem mondtak az -akkor még- ezen egyébként dolgozó szakemberek. Mert ők tudják hogy a scifi írók maradjanak a scifi írásnál, és hülyeséget az ő pozíciójukban nem igazán illik mondani főleg ekkorát. Nem kizárt hogy egyszer majd lesz erre is technológia, de arról tudni fogunk hogy érkezik, mert az agykutatás jelenleg majdnem olyan szinten áll mint Ramszesz uralkodása alatt az űrkutatás. De az alap probléma hogy te még mindig azt hiszed hogy teljesen mindegy hogy én vagy matolcsy mondja hogy "szerintem", pedig nagyon nagyon nem... De mivel ez megugorhatatlan probléma így fölösleges...

"Azért linkeltem az Arthur C. Clarke videót"

Az a baj hogy semmi köze nincs az uriembernek muskhoz. Innentől meg nem értem hogy mi köze lenne bármihez, azon kívül hogy Clarke mondott dolgokat amik megvalósultak meg musk is mondott dolgokat amik megvalósultak. És? Ezek között laza kapcsolat sincs... Politikusok is mondanak dolgokat aztán részben néha megvalósulnak. Akkor most azokra se mondhatom hogy hazudnak vagy ferdítenek vagy olyan dolgokat sugallnak anyagi vagy más érdekek mentén amivel jobb esetben tisztában vannak hogy jelenleg csak álmok? Rosszabb esetben fingjuk nincs róla de az az inkompetencia teljesen új szintje lenne ugye...

törölt tag

válasz #54625216 #66 üzenetére

"Musk a technológia jövőbeni, lehetséges kifutásáról beszélt"
    Tudom, mint mindig amikor fsd-ről, marsi kolóniáról, föld alatti alagúthálózatokban autókkat vivő platformokról, és még ezer más dologról ábrándozott...

"Én láttam anno a teljes Neuralink prezentációt és ott szó sem volt a gyakorlati célok lecseréléséről."

Mert én azt mondtam hogy le lettek cserélve gyakorlati célok? Ígéretekre licitált megint rá még meredekebb dolgokkal... Nem értem hogy te miről akarsz most beszélgetni... Annyit mondtam ami oda van írva. musk jött és elkezdett sokkal többet belekommunikálni mint ami. Ez történt? Ez történt. És ez masszívan az összes többi cégével kapcsolatos berögződött reflex sajnos. Lehet erre se emlékszik már, és deepfake ;]

törölt tag

válasz #54625216 #64 üzenetére

És ki írta hogy a gyakorlatban bármi is változott? Céljairól írtam, hiszen az egyébként sem triviális alap célokat egy gyakorlatilag lehetetlennel cserélte le egy technomarketingking. Nem? De. Szerintem vicces. Akkor? Nem értem hol a gondod...

törölt tag

válasz #54625216 #58 üzenetére

Rövid távon agyserulesek athidalasa hosszú távon implant vezérlés volt amihez kalapoztak volna pénzt. Musk meg egyből nekiallt marketingelni, csak a szokásos fszságok, tudod te... Transhumanism, az agyad feltoltese pcre, gyorsabb tanulás, szovegelt össze vissza irreális baromságokat. Tudod. Szokásos ;]

De no fosas, biztos nem ezért lépett le az alapító orvos gárdából szép lassan mindenki egy lemingen kívül ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés