- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
#71316224 #45 üzenetére
"Ultesd agyadba de másokat ne kenyszerits ra."
Historikusan leginkább a vallás/vallásosak akar/akarnak másra rákényszeríteni dolgokat és nem az orvosok. Mert ha ebből "gyógyszer" lesz majd ők javasolhatják.
Javasolhatják mint kezelést mert mindenhol MOon is nagyon erős az önrendelkezés. Nem lehet kényszeríteni.
pl vannak ráktipusok amiket ha az elején diagnosztizálnak ~100% a felépülés esélye. Ha meg várnak ~2évet akkor kvázi 0. Lehet sokkoló de nem ritka hogy pl 20as évekiben járók szüleik masszív közbenjárása végett visszautasítják a kezelést. Nem lehet vele mit csinálni. Aztán persze 2év múlva amikor már nagyon szarul van és nem segített se a vietnami tea se az imádkozás visszajönnek de ott már ~kb mindegy. Itt már max abban lehet reménykedni, hogy a fájdalomcsillapítot beadják a gyereküknek és az nem fog az élete utolsó egy évében irtózatos/brutális fájdalmak közt meghalni. Itt sincs kényszerítés ha nem akarja nem lehet "lenyomni" a torkán.
Az ilyen storyk vége a kedvencem. A kognitív disszonancia brutál beüt a szülőknél és nem rájönnek átverték őket hanem megmagyarázzák és imádkoznak mégjobban.Lehet kegyetlen de én magam részéről nem tudom sajnálni őket.
-
törölt tag
válasz
#71316224 #50 üzenetére
Nyilván fölösleges, mert semmilyen kontextusban nem létezik az általad használt fogalom, úgyhogy ja, minek, én se akarok veled vitatkozni olyanról ami csak a te fejedben van, ezért is kértelek meg hogy az idézeteidet helyezd el kérlek nekem címezve a vallás topikba, majd ha aktuális lesz elolvasom ott becsszó
Tehát az m1 mondja meg mikor nem privát már egy cég. Értem. Erről más országok is tudnak és nézik a közmédiánkat hogy naprakészek legyenek?
" Amit ilyen sokan tudnak az még lehet hogy privátnak nevezi magát"
Segítek, azért nevezi magát privátnak, mert nem kicsiny hazánkban van azért. A private company nem azt jelenti jelen esetben hogy rejtőzködő, senki által nem ismert, és nem az ismertsége, m1 lehozta tehát igaz miatt lesz public company hanem amikor tőzsdére mennek... A neuralink egy private company jelen esetben, mert nem jegyzett a tőzsdén, tehát magánkézben lévő cég. Megoldódott ez a gordiuszi csomó is hát, szívesen
-
törölt tag
válasz
#71316224 #47 üzenetére
Mik vannak... Sose hittem volna hogy a tömeges ismertség hiányától lesz valami privát vállalat... Honnan nem privát már? Hány millióan kell tudjanak a létezéséről és a céljairól pontosan vagy ezt megléphessék? Fontos hogy ennek a halmaznak te is része legyél vagy megy anélkül is? Egyébként tudom hogy nincs benne a bibliában ezért elkerülhette a figyelmed, de úgy 2017-től aki bármilyen szinte olvas bármilyen értlemesebb vagy jelen helyzetben tényleg bármilyen sajtót azt nem igazán érhette meglepetésként mert a verge-től a guardianon át kismillió yt csatorna meg trash izé is megénekelte. Semmi titok nem volt ebben...
Most teljesülnek? Aztaaaaa.... Az megvan hogy éhinség, földrengések, háborúk, járványok eddig is voltak bőséggel történelmünk során, sokszor egyébként egyszerre. A hitedet vidd oda ahol erre kíváncsiak pls, itt nem igazán érdekel kutyát se
-
törölt tag
válasz
#71316224 #28 üzenetére
rajtad kívül kb senki se tudja hogy sátánista szabadkőműves, és bármelyik közepesen félhülye elég hamar rájön hogy a neuralink még mindig privát cég mivel nem vitték tőzsdére... Mondjuk nem tudom ki fogja leszedni a fejed, meg miért, meg hogyan, és te milyen igazságot képviselsz, de az biztos hogy reményt nyújtasz azoknak, akiknek ez meg a hasonló eszközök indultak.
-
totron
addikt
válasz
#71316224 #28 üzenetére
A sztárkultusz fonákja: isten egyenlő főgonosz. Nem vagyok biztos benne, hogy 1 emberbe kell fókuszálni a világ összes félelmét, reményét, irányzékait. Kicsit uncsi is, ami azt illeti. Sokkal izgalmasabb a piacgazdasággal és technikával pepitában tárgyalni a lényét, ha már jelen van/ha már mindenképp kell személyében imádható/utálható elem a pszichének.
-
törölt tag
válasz
#71316224 #22 üzenetére
Ja persze. Isten akarta hogy az autóbalesetben eltörte a gerincét, hát hogy gondolja ember azt, hogy az Ő jóságos akarátanak ellentmondva implantot vezéreljen ilyesmivel? Okkal ölte meg az agyának egy részét, nem véletlen volt az a stroke, erre a bűnös lelke megpróbálja legalább részben áthidalni valamivel... Hihetetlen hova korcsosul ez a világ
Egyébként külön vicces hogy a neuralink alapítóinak céljait hogy mutálta meg a szokásos muskista felvásárlás... Mondanám hogy meglepődtem, de annyira nem. Mondjuk külön érdekes kérdés lenne, hogy a majmos kísérletek 50% fölötti halálozási aránya után mit virítanak humán erőforráson... Ha 23-ból megölnek 15 embert azért elég hamar vége lesz a bulinak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest