Hirdetés
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mandarinn
senior tag
válasz
Matska
üzenetére
Köszi!
135-ös f/2.8-am már van, de kíváncsiskodnék kicsit lejjebb is.
Egy középformátumú Biometar esetében kell crop-al számolni full frame-re ugye? Bocsánat, ebben nem vagyok otthon. Ha kell, akkor mennyi a szorzó? Mert akkor lehet, hogy a 80-as Biometar kellene nekem. Használ valaki ilyet? Láttam, hogy annyira nincs elszállva az ára ahhoz képest, hogy Zeiss. -
Mandarinn
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani 100-105mm körüli manuális fixet f2-2.8 körüli fényerővel? Sony A7-re kellene. Olyanra gondoltam aminek nem szállt még el az ára, de azért jól használható, és optikailag rendben van. M42 adapterem már van, de nem csak ilyen érdekel. Lehet Canon, Minolta, vagy bármi manuális amihez tudok venni adaptert. Örülnék ha viszonylag jó közelpontja lenne, nem makró, csak a simák között jobb.
Köszönöm!

-
Mandarinn
senior tag
Sziasztok!
30-35mm-es M42-es fix objektívet szeretnék venni. 1.8-2 körüli fényerővel. Ár/érték arányban van valami nagyon jó vétel ebben a kategóriában? Előny lenne ha viszonylag jó bevonat lenne rajta és jó közelpontja lenne.
Oroszok is jöhetnek. Nem a márka a lényeg. Megelégedettséggel használok jelenleg egy Helios 44M-7-est.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- War Thunder: Ground Forces
- Sweet.tv - internetes TV
- War Thunder - MMO Combat Game
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- Insta360 X5 - GO Ultra
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest