- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
Pentacon Prakticar MC 28 mm f2,8 obi az m42 menetes vagy milyen? Gugliztam de nem sok sikerrel.
-
zgospel
őstag
válasz
nilsmasters #2017 üzenetére
Jézus, ez az ingyen volt kategória.
-
zgospel
őstag
Köszi mindenkinek a segítséget, végülis egy Helios-44 újdonsült tulajdonosa vagyok. Egyelőre számomra ez a "hihetetlen hogy ilyen is létezik" kategória a kitobi után. Videónál meg pláne. Életemben nem csináltam még ilyen szép follow-focust
[link]
Ez csak egy tesztkép amit kipróbáláskor csináltam. Aztán persze itthon is szórakoztam vele, beltérben kicsit szűknek érzem. Egyelőre gyakorlok mert a focust nyitott blendén egyelőre nehezmre esik eltalálni, aztán majd meglátom hogy tetszik és rákacsintgatok a nagyobb látószögűekre is.szerk: ja és anyagilag abszolút baráti alternatíva.
-
zgospel
őstag
válasz
nilsmasters #2010 üzenetére
Értem. Mindenképpen Heliosra pályázzak, vagy ahogy fattyu mondta, 50-esből elég nehéz szart kifogni?
Pl Pentacon auto 1,8 / 50Árban igazából szinte ugyanabban a kategóriában vannak.
Valamint 28-as Yashica még amit "kinéztem", igaz ahhoz megint másfajta adapter kell.
-
zgospel
őstag
válasz
nilsmasters #2008 üzenetére
Budapest. Köszi a tippet, 50-es mindenképpen érdekel, meg alatta is még egy. Mindenképpen utánanézek ezeknek amiket írtál illetve vaterán is böngészek, ott nagyobb a kínálat mint hardveraprón.
Az adapterrel kapcsolatban pedig írok egy privit
-
zgospel
őstag
Sziasztok,
Karácsonyra terevezek manuális objektívet vásárolni Canon 550D-re 50mm vagy kisebb gyújtótávolsággal, nagy fényerővel (f2-vel már ki lennék békülve
). Lenne esetleg valamilyen típus amit ajánlotok? Illetve ennek megfelelően egy jóféle adapterre is szükségem lenne hozzá, hol lehet ilyet kapni illetve milyet érdemes? Edigitalon csak hamát találtam, azt a márkát pedig szívem szerint hanyagolnám, 220voltban meg egyáltalán nem is árulnak.
Elsősorban videózásra használnám, szerintem olcsó és jó alternatíva egy manuál obi, hiszen videózáskor úgyis mindent kézzel állítgat az ember.
Ebay és egyéb külföldi rendelés kizárva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- További aktív témák...
- Olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Dji Osmo Pocket 3 kamera 2026.06.19. jótállással
- Canon EF 17-40mm F/4 Fullframe obi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest