- Órával és fülhallgatóval is készül a Xiaomi karácsonyra
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
Sziasztok,
Karácsonyra terevezek manuális objektívet vásárolni Canon 550D-re 50mm vagy kisebb gyújtótávolsággal, nagy fényerővel (f2-vel már ki lennék békülve
). Lenne esetleg valamilyen típus amit ajánlotok? Illetve ennek megfelelően egy jóféle adapterre is szükségem lenne hozzá, hol lehet ilyet kapni illetve milyet érdemes? Edigitalon csak hamát találtam, azt a márkát pedig szívem szerint hanyagolnám, 220voltban meg egyáltalán nem is árulnak.Elsősorban videózásra használnám, szerintem olcsó és jó alternatíva egy manuál obi, hiszen videózáskor úgyis mindent kézzel állítgat az ember.
Ebay és egyéb külföldi rendelés kizárva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Órával és fülhallgatóval is készül a Xiaomi karácsonyra
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
). Lenne esetleg valamilyen típus amit ajánlotok? Illetve ennek megfelelően egy jóféle adapterre is szükségem lenne hozzá, hol lehet ilyet kapni illetve milyet érdemes? Edigitalon csak hamát találtam, azt a márkát pedig szívem szerint hanyagolnám, 220voltban meg egyáltalán nem is árulnak.