- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
Sziasztok,
Karácsonyra terevezek manuális objektívet vásárolni Canon 550D-re 50mm vagy kisebb gyújtótávolsággal, nagy fényerővel (f2-vel már ki lennék békülve
). Lenne esetleg valamilyen típus amit ajánlotok? Illetve ennek megfelelően egy jóféle adapterre is szükségem lenne hozzá, hol lehet ilyet kapni illetve milyet érdemes? Edigitalon csak hamát találtam, azt a márkát pedig szívem szerint hanyagolnám, 220voltban meg egyáltalán nem is árulnak.Elsősorban videózásra használnám, szerintem olcsó és jó alternatíva egy manuál obi, hiszen videózáskor úgyis mindent kézzel állítgat az ember.
Ebay és egyéb külföldi rendelés kizárva.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fitbit Versa 4 okos óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
). Lenne esetleg valamilyen típus amit ajánlotok? Illetve ennek megfelelően egy jóféle adapterre is szükségem lenne hozzá, hol lehet ilyet kapni illetve milyet érdemes? Edigitalon csak hamát találtam, azt a márkát pedig szívem szerint hanyagolnám, 220voltban meg egyáltalán nem is árulnak.