- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRICKY
csendes tag
válasz
j.bravo #3540 üzenetére
Az obit nem tudom kitekerni ha rajta van az adapter kicsit meghekkeltem, tettem az obira befottes gumit es ugy tekertem ra az adaptert, hogy a hatso lencsetag ne utkozzon bele.Ezzel a megoldassal sincs vegtelenem mert igy tavolabb kerult az objektiv a vaztol de kicsit segitettem rajta tavolabb latok vele szoval elegge gaz hogy igy kell vele szenvednem holott mindenhol azt irjak, hogy lencses adapterrel lesz vegtelen!!
-
FRICKY
csendes tag
most veszek egy Pentacon electricet 135 MM 2,8-ast hát kíváncsi leszek rá
-
FRICKY
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #3536 üzenetére
lencsés adaptert vettem hozzá nekem lencsével is tetszik a rajzolata KÉP csak sajnálom hogy nem tudok vele végtelent pedig azt mondták hogy lencsés adapterrel meg lesz a végtelen hát akkor mégse.
-
FRICKY
csendes tag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem miért van az hogy adott egy helios m44 objektív, vettem hozzá egy lencsés átalakítót a Nikon vázamhoz és mégse tudom kitekerni végtelenbe 6-náll megakad.De ha kijjebb tekerem lazábbra hagyom magát az átalakítót akkor meg kimegy végtelenbe csak így nem biztonságos a használata. Mit lehet ilyenkor tenni elvileg simán kéne működnie nem lenne szabad megakadnia nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest