Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple iPhone 11 - népalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRICKY
csendes tag
válasz
j.bravo
üzenetére
Az obit nem tudom kitekerni ha rajta van az adapter kicsit meghekkeltem, tettem az obira befottes gumit es ugy tekertem ra az adaptert, hogy a hatso lencsetag ne utkozzon bele.Ezzel a megoldassal sincs vegtelenem mert igy tavolabb kerult az objektiv a vaztol de kicsit segitettem rajta tavolabb latok vele szoval elegge gaz hogy igy kell vele szenvednem holott mindenhol azt irjak, hogy lencses adapterrel lesz vegtelen!!
-
FRICKY
csendes tag
most veszek egy Pentacon electricet 135 MM 2,8-ast hát kíváncsi leszek rá

-
FRICKY
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
lencsés adaptert vettem hozzá nekem lencsével is tetszik a rajzolata KÉP csak sajnálom hogy nem tudok vele végtelent pedig azt mondták hogy lencsés adapterrel meg lesz a végtelen hát akkor mégse.
-
FRICKY
csendes tag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem miért van az hogy adott egy helios m44 objektív, vettem hozzá egy lencsés átalakítót a Nikon vázamhoz és mégse tudom kitekerni végtelenbe 6-náll megakad.De ha kijjebb tekerem lazábbra hagyom magát az átalakítót akkor meg kimegy végtelenbe csak így nem biztonságos a használata. Mit lehet ilyenkor tenni elvileg simán kéne működnie nem lenne szabad megakadnia nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon RP + 50 1.8 + Godox V350 + Jupiter 200 4.0 +
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal! (~600 expo)
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS III USM - Garanciális -
- eladó Nikon Z5 fényképezőgép memóriakártyával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest