Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fotók, videók mobillal
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csibu83
csendes újonc
-
faki_
senior tag
válasz
Csibu83
üzenetére
8 mm-es QUARZ flmfelvevőhöz készült C-mount csatlakozással. Alább láthatod, kb. mire számíthatsz APS-C-n. Szerintem nem érdemes vele foglalkozni.
http://www.filmcentre.co.uk/faq_ic.htm

-
MrChris
nagyúr
-
MrChris
nagyúr
válasz
Csibu83
üzenetére
Sajnos nem ígérhetem. Erre is már kb másfél hónapja készülök, hogy legyen 1-2 órám bíbelődni és még hol a vége... meg van 4 életlen késünk, nincs rendes köszörűnk, szakértelem híján mindennél fontosabb a testi épség, így előfordult már hogy tönkrement a befogott cucc, de megmaradtak az ujjak, szemek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
80hun
addikt
válasz
Csibu83
üzenetére
Igen az exakta bajonett lesz..
Olyan véget amit akarsz rá az nincs csak gyáriban , tehát amit mondtam egy bontott ugyanilyen obiról egy m42 vég. kell v. amit linkeltem exakta-eos adapter.Sztem kicsi az esélye hogy találsz bontott véget, pár gyűjtőnél és szerelőnél talán van.
Annyi előnye van ha veszel egy adaptert akkor más exakta végű obit is fel tudsz majd rakni a gépre. Persze ha jól látóm chip-es nemnagyon van v. drága.
Vagy eladod az obit és veszel egyet m42 véggel

-
80hun
addikt
válasz
Csibu83
üzenetére
Pont egy exakta bajonettes pentacont vettél ha jól gondolom

Ha az akkor exa-eos adapter kell neked.
Úgy emlékszem van vele végtelen de ezt inkább a canonosoktól kérdezd megGyári m42 véget max egy bontott pentacon-ról találsz szerintem.
-
tailor
őstag
válasz
Csibu83
üzenetére
Szia!
Nos, igen, ezek a fránya régi manuális obik már csak ilyenek, nem hajlandóak párosodni a szép digitális Canonokkal
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viccet félretéve, ez kell neked: "M42 - Canon adapter, AF chipes, alumínium, peremes" és tőle: LINK. A chipest azért ajánlom, mert az mutatja, ha élességet talál - nem tudom, hogy 1200D-n van-e élőkép, meg abba belenagyítás funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Opel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Autós topik
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
). Tehát ezek várnak egymásra - jegyzem meg, hogy az B-C-E-F B alkatrészt épp csak tartották a csavarok, valamint vastag, majdnem rágószerű anyag volt köztük. Gondolom valaha zsír volt.
Vagy az auto mc teljesen más felépítésű lenne?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Stabi modding lesz, kissé kókány, de remélem összejön.