Hirdetés
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Gear S3 - második kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz
El Joe
üzenetére
Milcen használtam, szerethető objektív.
Nekem kicsit sok volt az 1m közelpontja, nyitva erősen volt CA.
De ár/értékben nagyon jó obi, ha nem zavar az AF hiánya.
Ja, én viszonylag sokáig árultam az enyém. Bár az Rokinon volt és nem mostani darab.
Én - szerintem - ár alatt adtam el, ha jól rémlik 58 körül... de ha zsír új és patent darab, akkor lehet érte kérni többet is.
-
faki_
senior tag
válasz
El Joe
üzenetére
Jó eséllyel csak koszos, amit pár ezer forintért kitisztítanak. Típushibája, valahol említették, hogy gyakorlatilag nem igazán van olyan példány amit ne szedtek volna szét ez miatt és jól működik. Nemrég volt ilyenem "véletlenül", de nekem a Fuji 35/1.4 mellet érdektelen, kb. 1 nap alatt elvitték 30-ért lassuló blendével (kissé túl van értékelve, 40e körül szokták hirdetni). Képminősége bőven átlagon felüli és nagyon kicsi a közelpontja, a leképezése majdnem 1:2. Szóval nem egy átlagos objektív, ha ez a gyújtótáv neked jó, akkor örök darab lehet.
Csurgó László és Komáromi Domonkos neve szokott felmerülni objektívek javítása, tisztítása kapcsán, mindkettővel vegyesek a tapasztalataim. Kalocsay Károly talán a Soósban szokott "rendelni". Mindegyikük népszerű és várólistás általában. Ha ilyenre kerülne a dolog, nekem az Opticam lenne az első, ahol rápróbálnék. A szerelő/műszerész nevét nem tudom és csak egy szűrőmenet javításával voltam ott régen, de nagyon korrektek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Insta360 Go 3s 128GB - fehér (Bontatlan)
- SONY A 6700 váz karc és kopásmentes 2 év garancia + ajándék SMALLRIG CAGE
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM objektív - Újszerű -
- Canon EF 100mm f/2.8L IS USM Macro objektív - Újszerű -
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő