- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottkar
addikt
Nekem volt régebben egy ruszki az pld osztályon felüli volt. Mindegyik csökkenti a fényerőt és ugyanúgy. Chinont (Revuenon) kell venni az biztos jó, nekem van Pentaxban, kifogástalan.
Ezt a 20-30 éves dolgot nem értem mert nekem van egy 28 éves Tamron makróm szenzációs a digiten. -
arf
csendes tag
Használni? Semmire. Csak kipróbáltam, mint ahogy fent is olvasható. Egyébként ha nagyon muszály volna, akkor közeli portrékra használnám, mert az az állítás nem igaz, hogy ''sehol sem éles''. Az 5-6 méteren belüli távolságon minden rendben vele. De ez is olvasható feljebb.
Ha pedig az 500-ra gondoltál, akkor arra is az a válasz: semmire. Csak van.
[Szerkesztve] -
attilav
tag
-
sabeur
csendes tag
Szia !
Én is gondolkoztam, hogy veszek használtam egy 300D-t, de gyorsan lebeszéltem magam, ahogy mondod, 120-ért használtat vesz az ember, de használt és használt között is van különbség, az a plusz 30e Ft nekem megér annyit, hogy tudom, hogy az érzékelő ÚJ, és tiszta, tudom, hogy nincs benne 10e Expó, tudom, hogy nem volt egyszer sem leejtve, és azt is hogy milyen körülmények között használtam, ez az ami megfizethetetlen... Sajnos vagy nem sajnos nagyon tartják az árukat...
üdv,
Fecó -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motoros topic
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest