Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
EOS-550D az áldozat

Fattyú: Miért is szerelő? 3x szedtem már szét, és minden a helyén van, semmi nem lóg, a lencsék tiszták. Vagy a lencséket lehet állítani szerinted? Mondjuk ez a túl nagy visszatekerés a végtelen jeltől majdnem az 1 m-es jelig elég ciki. Az 50-es Pentacon nem csinál ilyet. Egy szerelő mit is tudna vele csinálni? Ha tud belőle egy tuti rajzos obit akkor elviszem de komolyan.
Hétfőn lövök vele pár képet különféle rekeszekkel és felteszem valahová. Egyébként f4-5,6-tól tényleg penge. -
Clemi
veterán
Köszi, közben pont ezt a rajzot találtam meg én is. Rájöttem a trükkre, hogy miért nem tudtam szétszedni, úgyhogy sikerült.
Ahogy sejtettem, a frontlencse csoport hátsó lencséje teljesen le volt esve. Egyszerűen a lencsét rögzítő gyűrű le volt tekeredve.
Nagy nehezen összeraktam, most nem zörög semmi, de azért 2,8-on még mindig eléggé lágy a kép, főleg a széleken. Most ezzel variálok, bár nem hinném hogy ezzel már bármit tudok kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Arc Raiders
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest