Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petzval
senior tag
válasz
sct51hegyko
üzenetére
Itt még bejátszik az is hogy a fix telék jobb optikai minőséget adnak mint a zoomok.
-
Petzval
senior tag
válasz
sct51hegyko
üzenetére
A Drezdai Pentaconok filmeseknél a közepes optikákhoz tartoznak.A Német optikák csúcsa a jénai Carl Zeiss optika a Pentaconok közepesek, és a görlitzi Meyer optikák gyenge minőségűek és optikai tudásúak.
-
Jinxx
senior tag
válasz
sct51hegyko
üzenetére
Ár-érték arányban nem rosszak a Pentacon obik, de nem mondanám, hogy hasra kellene esni a képminőségüktől. Nekem volt egy pár darab, mindenképp MC-st ajánlanék, sokkal kontrasztosabbak a bevonatos obik. Pentaconból 135-öst és 200-ast használtam, 8Mp-t szerintem kirajzolták, de 550D felbontását biztos nem fogják. Ha bele szeretnél mélyedni a régi obik használatába, kicsit nagyobb anyagi ráforditással, inkább ajánlanám a Jupiter, Takumar és Zeiss obikat, jobb képminőség várható ezektől. Nem minden téma áll, szóval ha már lehetséges jó dolog a chipes adapter és a zárat sem koptatod a LV-el. Canonnál valószínű bármilyen obit veszel, lesz végtelened egy átlagos adapterrel, sőt vannak olyan tipusok amit túl is lehet tekerni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest