- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
válasz
sct51hegyko #1756 üzenetére
Ár-érték arányban nem rosszak a Pentacon obik, de nem mondanám, hogy hasra kellene esni a képminőségüktől. Nekem volt egy pár darab, mindenképp MC-st ajánlanék, sokkal kontrasztosabbak a bevonatos obik. Pentaconból 135-öst és 200-ast használtam, 8Mp-t szerintem kirajzolták, de 550D felbontását biztos nem fogják. Ha bele szeretnél mélyedni a régi obik használatába, kicsit nagyobb anyagi ráforditással, inkább ajánlanám a Jupiter, Takumar és Zeiss obikat, jobb képminőség várható ezektől. Nem minden téma áll, szóval ha már lehetséges jó dolog a chipes adapter és a zárat sem koptatod a LV-el. Canonnál valószínű bármilyen obit veszel, lesz végtelened egy átlagos adapterrel, sőt vannak olyan tipusok amit túl is lehet tekerni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GTA V
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest